Marţi, 11.08.2020 18:03:01 - săptămână 33 | Ultima actualizare - 17:59 11.08.2020
 
 
 
 
 
 
  REGULAMENT    

Puteti descarca regulamentul de joc in format PDF click aici 

REGULAMENT DE JOC PENTRU PARIURI IN COTA FIXA

 

 

CAPITOLUL I – DISPOZITII GENERALE

 

ARTICOLUL 1

Organizatorul activitatii de pariuri in cota fixa este BET ACTIVE CONCEPT S.R.L., inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/12831/2016, avand CUI 34223171, avand sediul social in Bucureşti Sectorul 3, Splaiul Unirii, Nr. 165, Clădirea TN Offices 2, etaj 5 și etaj 7, reprezentata legal de Administrator dna. Monica Voicu (denumita in continuare “Organizator”).

 

ARTICOLUL 2

 

Prezentul Regulament (denumit in continuare “Regulamentul”) stabileste regulile generale ale pariurilor in cota fixa (denumite in continuare “Pariuri”) organizate de catre BET ACTIVE CONCEPT S.R.L.

Regulamentul pentru pariuri in cota fixa este afisat in punctele de lucru ale Organizatorului, la loc vizibil, jucatorii avand obligatia sa cunoasca prevederile acestuia. Participarea la jocurile de noroc organizate de BET ACTIVE CONCEPT S.R.L. prezuma cunoasterea prezentului Regulament si acceptarea neconditionata a acestora.

Programul punctelor de lucru variaza de la locatie la locatie si se incadreaza, in functie de disponibilitate, intre orele 08:00 si 22:00 de luni pana duminica. Programul efectiv al punctului de lucru se va afisa la intrare.

Bet Active Concept SRL este operator de date cu caracter personal și prelucrează datele cu caracter personal ale jucătorilor, conform politicii de confidențialitate.

 

ARTICOLUL 3

 

Pariul in cota fixa  este jocul de noroc in care participantul trebuie sa indice rezultatele unor evenimente ce urmeaza sa aiba loc fara implicarea organizatorului sau care sunt generate aleatoriu de un sistem informatic independent; organizatorul stabileste pe baza unor criterii proprii si aduce la cunostinta participantilor cotele de multiplicare a mizei in cazul in care variantele jucate sunt declarate castigatoare; jucatorul hotareste in mod independent variantele si evenimentele pe care pariaza si valoarea sumei de bani jucata (miza).

Participarea la jocul de noroc este permisa numai persoanelor fizice majore si prespune incheierea unui acord cu organizatorul, care va elibera Biletul de joc, cel care reprezintă documentul care atesta dreptul de participare al jucatorului, taxa de participare achitată efectiv de către jucator, evenimentele selectate, cotele de multiplicare acordate de Organizator evenimentelor, castigul potential (denumita in continuare “Bilet”).

Pariurile vor fi inregistrate in punctele de lucru ale Organizatorului, legal inregistrate in registrul comertului competent.

Minorilor (persoanele cu varsta sub 18 ani) le este strict interzis accesul in agentiile Organizatorului.

Organizatorul nu primeste pariuri de la persoanele care: sunt angajatii Organizatorului sau rude de gradul I ale acestora; sunt sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor narcotice; nu respecta regulile de baza ale jocurilor de noroc si ale prezentului Regulament de functionare; încalca în mod repetat dispozitii ale Regulamentului de functionare.

Daca se va opri acceptarea de pariuri din cauza unor împrejurari externe, imprevizibile, pariorii nu sunt îndreptatiti la primirea de despagubiri, în afara cazului în care Regulamentul de Joc admite o astfel de situatie.

 

ARTICOLUL 4

 

Activitatea Organizatorului functioneaza pe baza “Licentei de Organizare a Jocurilor de Noroc”si a Autorizatiei de exploatare a jocurilor de noroc de tip pariu in cota fixa, eliberate de Comitetul de Supraveghere din cadrul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Regulile din prezentul Regulament intra in vigoare incepand cu data obtinerii Licentei de organizare si Autorizatiei de exploatare a jocurilor de noroc de tipul pariurilor in cota fixa.

 

 

 

 

 

 

CAPITOLUL II – REGULI GENERALE

 

ARTICOLUL 5

 

Organizatorul da dreptul participantilor sa aleaga intre urmatoarele tipuri principale de pariuri:

 

PARIURI GENERALE (aplicabile tuturor evenimentelor din Oferta Organizatorului)

 

 • Pariu solo;
 • Pariu cumulativ;
 • Pariu cu combinatii (tip sistem).

 

PARIURI SPECIALE:

Aceste tipuri de pariuri se folosesc pentru o singura categorie de eveniment: Scor corect; Da gol / nu da gol; Total goluri; Prima repriza; Prima perioada; A doua repriza; Cartonas rosu; Cartonas galben; Penalty; Prima repriza/Final meci; Primul gol marcat; Par/Impar numar de goluri; In ce repriza se vor marca mai multe goluri; Cine merge mai departe; Prima perioada; Duel; Numar total de medalii; Handicap; Clasament final; Primul set; Castigator primul set; Duel – cine va fi mai bun?; Castigatorul turneului/campionatului; Castigator in seturi; In primii opt, In primii doi; In primii trei; Pole position, Duel – cine va fi mai bun?; Primii doi; Primii trei. Par/Impar; Cate numere pare vor fi extrase;  cel mai mic numar extras par; sub/peste suma numereler extrase; Care suma va fi mai mare- a celor pare sau a celor impare; Vor fi extrase numere de la 1 la 9, etc
Cartonasul galben valoreaza 1 cartonas iar cartonasul rosu valoreaza 2 cartonase. Al doilea cartonas galben pentru un jucator, care duce automat la un cartonas rosu nu se ia in considerare. In consecinta, un jucator nu poate primi mai mult de 3 cartonase.

ARTICOLUL 6

 

(1) Plata castigurilor catre jucatori se efectueaza pe teritoriul Romaniei in punctele de lucru ale Organizatorului.

(2) Conform prevederilor legale, procentul de castiguri din totalul incasarilor va fi de minim 60% din valoarea taxelor de participare incasate de Organizator.

(3) Daca castigurile platite jucatorilor sunt mai mici de 60% din valoarea incasarilor, organizatorul este obligat de a acorda o diferenta sub forma unor premii in cadrul unor actiuni promotionale, prin tragerea la sorti a tichetelor necastigatoare.

Regularizarile prin actiuni promotionale se vor organiza la sfarsitul fiecarui an calendaristic.

 

CAPITOLUL III – NOTIUNI PRINCIPALE

 

ARTICOLUL 7

 

Organizatorul primeste pariuri pentru urmatoarele categorii de evenimente sportive: fotbal, fotbal pe plaja, fotbal de sala, baschet, handbal, hochei, hochei pe iarba, tenis, baseball, fotbal american, snooker, darts, volei, polo, Formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, ciclism, rugby, sporturi de iarna, curse de automobile şi de motociclete, bandy, fotbal australian, volei pe plaja, crichet, in-line hochei, tenis de masa, sah, curling, bowls, badminton, etc.

Organizatorul va oferi, de asemenea, pariuri ce nu sunt legate de evenimente sportive, cum ar fi (dar nu limitat la): Oscar şi alte premii de film, Miss World,  Eurovision,  concursuri şi emisiuni TV de muzică,  reality shows TV,  loterii internaţionale,  politica,  financiare, pariuri virtuale. 

Organizatorul poate adăuga alte evenimente care nu sunt pe listă şi care vor fi, de asemenea, supuse normelor generale.

 

ARTICOLUL 8

 

(1) Organizatorul primeste pariuri pentru evenimentele publicate in lista de pariuri (Oferta de pariere). Fiecarui eveniment afisat in Oferta de Pariere i se atribuie un coeficient de multiplicare (denumit in continuare “Cota”), pe care il stabileste organizatorul. Valoarea cotei pentru fiecare eveniment este hotarata de catre organizator pe baza unor criterii proprii.

(2) Valoarea castigului pentru un Bilet se calculeaza prin inmultirea Cotelor de pe Bilet cu valoarea mizei.

In cazul greselilor aparute la tiparirea ofertei sau la schimbarile ulterioare, organizatorul ia in considerare datele inscrise in sistemul electronic centralizat.

Daca rezultatul unui singur eveniment de pe bilet nu a fost indicat corect, automat, biletul este declarat necastigator. Castigul inscris pe Bilet nu va depasi castigul maxim ce a fost stabilit de catre Organizator.

(3) In cazul in care un eveniment din oferta este acceptat de 2 sau mai multe ori pe acelasi bilet din cauza unor greseli evidente (meci identic cu 2 numere diferite de ordine) prin introducerea incorecta a datelor in program, organizatorul va valida rezultatul evenimentului cu cel mai mic numar de ordine (primul eveniment introdus in sistem) iar pentru celalalt/celelalte evenimente se va acorda cota 1.00.

(4) In cazul in care un eveniment din oferta este acceptat pe bilet împreuna cu alte evenimente ce derivă din acelasi eveniment sau evenimentele derivate intre ele (ex: meci de baza cu prima repriza, a doua repriza, handicap, total goluri, gol marcat, prima repriza/final meci, scor corect, prima repriză cu a doua repriză, handicap sau scor corect, etc.) din cauza unor greseli evidente prin introducerea incorecta a datelor în program, organizatorul va acorda tuturor evenimentelor de pe bilet cota 1.00.

(5) În cazul greşelilor apărute în tipărirea listelor, biletelor de pariere sau greselilor evidente aparute prin introducerea incorecta a datelor in calculator, organizatorul are dreptul sa anuleze aceste pariuri (sa acorde cota 1).

 

ARTICOLUL 9

 

(1) Organizatorul va afisa in fiecare punct de lucru oferta de pariuri. Oferta de pariuri conţine cel puţin urmatoarele date:

-data şi ora la care este programat evenimentul, acesta fiind, aproximativ, si termenul pana cand se poate efectua pariul. Data si ora la care este programat evenimentul sunt anuntate de organizatorii competitiilor;

-numarul (codul) si categoria evenimentului;

-valoarea Cotei pentru fiecare eveniment.

Dupa derularea evenimentelor si omologarea rezultatelor, Oferta de pariere va fi completata cu datele referitoare la rezultatele finale ale evenimentelor.

(2) Datele de pe Oferta de pariuri au caracter informativ, organizatorul luand in calcul datele inscrise pe suportul magnetic propriu. In cazul unor greseli sau schimbari de pe lista de pariuri, organizatorul va lua in considerare datele din momentul realizarii pariului.

(3) Acceptarea si efectuarea pariurilor este responsabilitatea Organizatorului. Acesta este responsabil pentru acceptarea de pariuri doar din partea persoanelor majore (minim 18 ani impliniti). Minorilor (persoanele cu varsta sub 18 ani) le este strict interzis accesul in agentiile Organizatorului.

(4) Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza sau de a limita orice pariu pe care un client doreste sa il plaseze. Nici un pariu nu este valabil pana cand clientul nu primeste Biletul. De asemenea, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu accepta pariuri identice.

(5) Firma organizatoare decide momentul in care incepe acceptarea de pariuri pe un anumit eveniment dar si incetarea efectuarii de pariuri pe evenimentul respectiv. Aceste informatii vor fi afisate pe panourile din punctele de pariere sau anuntate pe teletext, internet ori alte surse media.

(6) Daca clientul are neclaritati cu privire la anumite evenimente din oferta (denumiri asemanatoare, abrevieri, etc.), el este obligat sa ceara informatii despre evenimentele respective inainte sa efectueze pariul. Reclamatiile ulterioare nu se mai iau in considerare.

(7) Numarul de pariuri încheiate de catre un parior nu este limitat. Organizatorul este, însa, îndreptaţit de a nu accepta anumite pariuri sau de a solicita diminuarea mizei.

 

ARTICOLUL 10

 

(1) Pariul se primeste pe un bilet care va contine denumirea Organizatorului, date referitoare la locul, ziua, ora efectuarii biletului, Miza, taxa de administrare, suma totala de plata, numarul şi tipul Evenimentelor, Evenimentele propriu-zise, data şi ora limita de pariere, Cotele pentru fiecare Eveniment, Cota finala, câştigul eventual maxim, codul de bare şi PIN de siguranta (la biletele Live, Greyhoud Races şi Lucky Six).

 

ARTICOLUL 11

 

Situatii in care se aplica regula pariului nul:

Daca un eveniment este contramandat, amanat sau suspendat, întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc şi nu este rejucat sau continuat din minutul intreruperii în decurs de 36 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00, în afara de urmatoarele cazuri:

 1. a) partea de eveniment care s-a incheiat inainte de intrerupere (prima repriza, primul sfert, prima perioada, primul set s.a);
 2. b) golurile, punctele echipelor sau jucatorilor, daca acestea s-au realizat inainte de intrerupere;
 3. c) marcheaza gol, daca echipa gazda/oaspete a marcat inainte de intrerupere
 4. d) numarul de goluri inscrise daca acesta este mai mare de limita impusa;
 5. e) În cazul pariurilor de genul „Cine merge mai departe“, „Cine câştiga cupa?“, etc. si, în general, al pariurilor pe termen lung se aşteapta pâna la redisputarea evenimentului respectiv. La pariurile de acest gen, Organizatorul poate tine cont, uneori, si de deciziile luate la comisiile de specialitate.

În cazul în care Organizatorul primeşte plata dupa începutul sau dupa sfârşitul unui eveniment (eveniment a carei schimbare de ora a aflat-o ulterior momentului în care s-a acceptat pariul), pariul pentru acel eveniment este nul (nu e valabil) şi se calculeaza la cursul de 1.00. În cazul în care ora înscrisa pe bilet este cu 1- 3 minute peste ora de începere a unui eveniment de pe bilet, acest fapt nu îndreptaţeşte clientul la solicitarea cursului 1.00 în virtutea paragrafului de mai sus, deoarece ora înscrisa pe bilet reprezinta ora printarii biletului, ora ce poate sa nu coincida cu ora acceptarii respectivului eveniment.

 1. f) Daca echipa (concurentul) abandoneaza înainte de începerea unui eveniment gen turneu, pariul legat de clasare, castigator competitie, etc, este nul şi se calculeaza la cursul de 1.00.

În cazul definirii eronate a unui eveniment, pariul pe acel eveniment este nul (nu este valabil) si se calculeaza cursul 1.00.

 1. g) În cazul greselilor aparute la tiparirea evenimentului

În cazul omologarii unor rezultate eronate, Organizatorul are dreptul la reomologarea rezultatelor, biletele validate pâna la momentul reomologarii fiind valabile. Eventualele contestaţii sunt acceptate numai în baza biletului jucat. La sediul central se vor arhiva, în format fizic, toate rezultatele omologate/ reomologate de catre comisia de omologare a Organizatorului.

 1. h) În cazul in care un eveniment din oferta este acceptat de 2 sau mai multe ori pe acelasi bilet, din cauza unor greseli evidente (exemplu: meci identic cu 2 numere diferite de ordine), prin introducerea incorecta a datelor in program, Organizatorul va valida rezultatul evenimentului cu cel mai mic numar de ordine (primul eveniment introdus in sistem) iar pentru celalalt/celelalte evenimente se va acorda cota 1,00.

În cazul in care un eveniment din oferta este acceptat pe bilet impreuna cu alte evenimente ce deriva din acelasi eveniment sau evenimentele derivate intre ele (ex:meci de baza cu prima repriza, a doua repriza, handicap, total goluri, gol marcat, prima repriza/final meci, scor corect, prima repriza cu a doua repriza, handicap cu scor corect etc.) din cauza unor greseli evidente prin introducerea incorecta a datelor in program, organizatorul va acorda tuturor evenimentelor de pe bilet cota 1.00.  Organizatorul poate oferi si posibilitatea parierii unor evenimente ce deriva din acelasi eveniment (numar cartonase galbene, numar cornere, numar schimbari, minute de prelungire), intre ele si cu evenimentul in sine. Acest lucru va fi anuntat in oferta.

 1. i) În cazul in care nu exista sau nu sunt comunicate rezultate oficiale pentru unele pariuri speciale din cadrul anumitor evenimente (exemplificare nelimitativa: numar de cornere, primul corner, lovitura de inceput, etc.) organizatorul va acorda acestor pariuri cota de 1.00.

 

ARTICOLUL 12

 

(1) Pe un bilet este posibil sa se selecteze unul sau mai multe evenimente, care sunt publicate in Oferta de pariere.

(2) Pariul este incheiat dupa cum urmeaza: jucatorul indica numarul evenimentului din Oferta de pariere, pronosticul său privind rezultatul si miza pusă in joc. Dupa achitarea taxelor de participare, in numerar, jucatorul va primi Biletul de pariere valabil.

(3) In cazul in care constata ca s-a gresit inscrierea datelor solicitate, jucatorul poate sa ceara anularea biletului, însă, în maxim 10 minute de la momentul inregistrarii si cu conditia ca nici unul din evenimentele de pe bilet sa nu fi inceput.

(4) Pentru biletele solo sau cumulative, jucatorul are dreptul la obtinerea castigului daca a indicat corect rezultatul tuturor evenimentelor de pe Bilet. Pentru biletele combinate (sistem) jucatorul are dreptul la obtinerea castigului daca a indicat corect cel putin numarul minim de evenimente conform sistemului ales si inscris pe bilet.

 

ARTICOLUL 13

 

(1) Costul minim total (suma totala de plata pentru efectuarea biletului) pentru un bilet solo sau cumulativ este de 2 Lei (miza+taxe). Castigul maxim aferent biletelor care contin pariuri solo sau cumulative nu va putea depasi suma de 300.000 Lei.

Pentru produsul de loterie internațională disponibil prin intermediul Terminalului de pariere in cota fixa costul minim total (suma totala de plata pentru efectuarea biletului) este de 1 leu.

(2) Câștigul maxim aferent biletelor care conțin pariuri în cotă fixă nu va putea depăși, inclusiv prin bonusurile acordate pe bilet, suma de 300.000 Lei per bilet de joc, pentru orice produs pus la dispoziție de Organizator. Biletele duplicate, respectiv bilete de pariuri care conțin strict aceleași evenimente și pronosticuri, sunt permise de Organizator, dar, în cazul in care câștigul cumulat al tuturor biletelor duplicate la nivelul Organizatorului este mai mare decât câștigul maxim, atunci Organizatorul își rezerva dreptul de a plăti câștigul maxim defalcat la numărul de bilete duplicate.  

(3) La momentul incasarii taxei de participare, Organizatorul percepe taxa de administrare in cuantum de 5%, aceasta fiind inclusa în suma total incasata. Organizatorul poate elimina achitarea de catre jucator a taxei de administrare in cuantum de 5%, pentru toate tipurile de pariuri in cota fixa plasate pe evenimente sportive din oferta Organizatorului, cu exceptia pariurilor Loto si Live. Eliminarea taxei de participare nu presupune achitarea unor taxe sau cheltuieli suplimentare pentru jucatori, aceasta din urma fiind suportata de catre Organizator.

(4) In cazul in care castigul eventual al unui bilet depaseste castigul maxim admis, pariul nu este acceptat ori, daca este acceptat, castigul va fi redus la valoarea maxima admisa de Organizator, conform Regulamentului.

 

ARTICOLUL 14

 

(1) Organizatorul stabileste perioada de timp in care se pot inregistra pariuri pe anumite evenimente.

(2) Cota inscrisa pe Biletul de pariere este obligatorie atat pentru jucator cat si pentru Organizator, indiferent de eventualele schimbari ulterioare, cu exceptia cazurilor in care se acorda evenimentelor, conform Regulamentului, cota de 1.00.

 (3) In cazul in care organizatorul primeste plata dupa inceputul sau sfarsitul unui eveniment (eveniment a carei schimbare de ora a aflat-o ulterior momentului in care s-a acceptat pariul), pariul pentru acel eveniment este nul (nu e valabil) si i se calculeaza cota 1.00.

 

ARTICOLUL 15

 

(1) Numarul de pariuri incheiate de catre un jucator nu este limitat.

(2) Organizatorul este indreptatit sa nu accepte pariuri identice de la acelasi participant ori de la acelasi grup de participanti, de a solicita diminuarea mizei astfel incat sa nu fie depasit castigul maxim prevazut de Regulament ori, daca a acceptat pariuri identice, sa limiteze castigurile aferente tuturor acestor bilete de pariere la plafonul castigului maxim admis de Organizator, conform Regulamentului.

 

 

ARTICOLUL 16

 

Pentru evenimentele ale caror rezultate au fost indicate corect, organizatorul va tine seama de urmatoarele dispozitii:

Fotbal

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare rezultatul stabilit in cadrul timpului regulamentar de joc (Ex: 90 de minute plus minutele dictate de arbitru pana la fluirerul final al celei de-a doua reprize, fara reprizele de prelungiri), in afara de cazul in care organizatorul stabileste deja in Oferta ca, pentru anumite evenimente, conteaza rezultatul final. Nu se ia in considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii (incluzand deciziile ulterioare ale arbitrului sau la masa verde).

Daca un eveniment este contramandat, revocat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului regulamentar de joc si nu este reluat in decurs de 36 de ore (termenul curge de la ora la care a fost programat initial) pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00.

In cazul pariurilor de genul “Cine merge mai departe?”, “Cine castiga cupa?”, etc. si in general al pariurilor pe termen lung se asteapta pana la redisputarea evenimentului respectiv.

Daca evenimentul se reia in decurs de 36 de ore, se iau in considerare cotele jucate.

 

In cazul schimbarii locului evenimentului, pe care organizatorul nu a mentionat-o sau care a intervenit fara ca Organizatorul sa o cunoasca, pariul va fi valabil numai in cazul in care evenimentul nu este in situatia de a fi jucat pe terenul oaspetilor, in acest caz, pariul fiind anulat si calculandu-se cota 1.00. Această regulă se aplică la competiţiile oficiale, şi nu este obligatorie pentru meciurile amicale.

Daca evenimentul este intrerupt si unele tipuri de pariuri din acel eveniment sunt deja jucate (Prima Repriza, Marcheaza gol, Nu marcheaza gol, Primul Gol Marcat, Penalty, Cartonas Rosu, Cartonas Galben, Total Goluri (in cazul in care in momentul intreruperii evenimentului deja se depasise numarul de goluri specificate) etc.) acestea vor fi omologate in functie de rezultatul existent in momentul intreruperii. Daca exista tipuri de pariuri care nu s-au jucat in momentul intreruperii evenimentului, acestea se valideaza cu cota 1.00.

 

CAPITOLUL IV – PROCEDURA DE PARIERE

 

ARTICOLUL 17

Procedura de pariere cuprinde trei etape:

 • inregistrarea biletelor;
 • omologarea castigurilor;
 • validarea rezultatelor si plata castigurilor.

 

(1) Inregistrarea biletelor: de catre jucator se face prin indicarea evenimentelor, tipului de pariu si a achitarii taxei de participare. Efectuarea se poate face in urmatoarele moduri:

(1) a) Prin intermediul unui casier, angajat al organizatorului. Acesta introduce in sistemul electronic centralizat al organizatorului evenimentele, tipul de pariu si depunerea solicitate de jucator. Sistemul electronic verifica datele conform cu Oferta de pariuri si regulamentul de joc. In caz de neconformitate, biletul nu se efectueaza. In caz de conformitate, biletul este achitat de jucator cu suma trecută pe Bilet, apoi este validat si inregistrat in sistemul electronic. Sistemul electronic tipareste biletul respectiv la imprimanta locala. Biletul este inmanat jucatorului de catre personalul Organizatorului. În caz contrar celor menţionate, Biletul nu este valid!

(1) b) Direct de catre jucator prin utilizarea unui terminal de pariere al Organizatorului. Jucatorul, prin intermediul ecranului sensibil la atingere (touch-screen) al terminalului de pariere introduce in sistemul electronic centralizat al organizatorului evenimentele si tipul de pariu. Depunerea se realizeaza prin intermediul acceptorului de bancnote cu care este dotat terminalul. Sistemul electronic verifica datele conform cu Oferta de parierei si regulamentul de joc. In caz de neconformitate biletul nu se efectueaza. In caz de conformitate biletul este validat si inregistrat in sistemul electronic. Biletul este tiparit pe imprimanta cu care este dotat terminalul, urmand a fi preluat de catre jucator.

(2) Certificarea si omologarea castigurilor:

Dupa anuntarea oficiala a rezultatului evenimentelor, conform regulilor precizate in regulamentului de joc aprobat pentru fiecare categorie de eveniment, Organizatorul va afisa rezultatele evenimentelor pe baza carora se vor valida rezultatele pariurilor inregistrate.

Daca este cazul, Organizatorul va afisa si situatiile particulare prevazute in regulamentul de joc aprobat, cand evenimentele primesc cota 1.00.

Pe baza rezultatelor inregistrate, sistemul electronic centralizat omologheaza in mod automat biletele castigatoare si valoarea castigurilor.

(3) Validarea castigurilor si plata biletelor castigatoare:

Aceasta operatiune presupune prezentarea jucatorului, in termen de maxim 30 de zile de la data anuntarii rezultatelor oficiale, in agentiile Organizatorului cu Biletul de pariere in original, intact, fără deteriorări (cu tilu de exemplu, enumerarea neavând caracter limitativ, biletele de pariere șterse, pătate, rupte, șifonate).

Biletul prezentat de jucator este verificat de operator in sistemul electronic centralizat al Organizatorului pe baza numarului unic de inregistrare. Biletul trebuie să fie intact, iar datele înscrise să nu prezinte modificări sau alterări. Dacă biletul prezentat apare ca fiind omologat de sistemul electronic si nu s-a depasit termenul de incasare a castigului prevazut in regulamentul de joc, va fi acordat castigul aferent. Biletele emise sub forma de copie (duplicat) sunt folosite doar pentru uzul intern si nu vor fi acceptate la plata câştigurilor.

În situații excepționale, atunci când biletul prezentat de jucător este deteriorat, respectiv nu prezintă elementele de identificare enumerate la Articolul 10 (1), sau codul de bare nu se poate citi sau scana, ori nu se pot identifica sau citi date ce în mod normal sunt vizibile pe bilet: denumirea Organizatorului, date referitoare la locul, ziua, ora efectuării biletului, miza, taxa de administrare, suma totală de plata, numarul şi tipul Evenimentelor, Evenimentele propriu-zise, data şi ora de începere ale fiecărui eveniment, Cotele pentru fiecare Eveniment, Cota finală, câştigul eventual maxim şi PIN de siguranță (element aplicabil doar biletelor emise pentru jocurile Live, Greyhoud Races şi Lucky Six), în baza solicitării jucatorului, Organizatorul poate aproba plata acestor bilete cu condiția ca cel putin codul de bare sau codul de verificare online sa fie lizibil, astfel încât acesta să poată fi introdus în sistem.

 

Organizatorul va informa jucatorul în situația în care nu va aproba plata caștigului solicitat în baza unui bilet deteriorat.

Castigul poate fi diferit de castigul maxim inscris pe bilet in cazurile in care, conform regulamentului de joc, unul sau mai multe evenimente de pe bilet au primit cota 1.00 sau au fost jucate anumite pariuri combinate.

Castigul la biletele combinate depinde de numarul de combinatii castigatoare in cadrul sistemului de joc inscris pe bilet. Biletul castigator devine inscris automat ca fiind platit in sistemul electronic. Angajatul organizatorului retine si arhiveaza biletul de pariere (original) si inmaneaza castigul jucatorului.

Organizatorul se obliga sa achite câstigurile în maxim 3 zile lucratoare de la data validarii si solicitării castigurilor.

În cazul în care organizatorul pentru anumite evenimente nu dispune de un rezultat oficial pâna în ziua urmatoare la ora 09:00, din cauza diferentelor de fus orar, platile se onoreaza dupa 36 de ore.

La momentul platii, operatorul Organizatorului va asigura respectarea prevederilor legale privitoare la calcularea si retinerea impozitului pe venitul obtinut ca urmare a participarii la jocul de noroc, sens in care va solicita participantului prezentarea unui act de identitate şi trecerea datelor acestuia pe biletul câştigător sau în sistemul electronic al Organizatorului.

4. În situația în care jucătorul consideră că evenimentele de pe bilet nu au fost validate în mod corespunzător, este necesar să informeze Organizatorul cu privire la acest aspect înainte de a i se efectua plata biletului și să aștepte răspunsul Organizatorului în situația în care este necesară o corecție. În cazul în care jucătorul solicită plata biletului, în mod automat acceptă câștigul și modul în care au fost validate evenimentele la momentul solicitării plății, iar Organizatorul va fi scutit de eventuale recalculări ale câștigului.

CAPITOLUL V – PARIURI GENERALE

ARTICOLUL 18PARIU SOLO

 

Pariul solo este acela care contine pe Bilet pronosticul unui singur eveniment.

Conditia de castigare: rezultatul previzionat trebuie sa se realizeze.

Castigul este determinat prin inmultirea cotei cu miza.

 

ARTICOLUL 19PARIU CUMULATIV

 

Pariu cumulativ este acela care contine pe Bilet doua sau mai multe evenimente (cu indicarea rezultatelor).

Conditia de castigare a unei pariu cumulativ este ca toate rezultatele previzionate sa fie corecte.

Se calculeaza o cota totala ce se obtine prin inmultirea tuturor cotelor de pe Bilet. Castigul este rezultat de cota totala inmultita cu miza.

 

ARTICOLUL 20PARIURILE COMBINATE (TIP SISTEM)

 

Pariul combinat (tip sistem) este pariul care permite parierea mai multor evenimente pe un singur bilet, în combinatie reciproca, în forma prescurtata, evenimentele pronosticate fiind notate cu litere mari pe biletul inregistrat.

Pariurile combinate sunt stabilite de calculator, prin combinarea matematica a numarului dat de evenimentele selectate. Participantul  alege maxim 20 evenimente din oferta (notate cu A, B, C, D, etc.) si specifica sa fie combinate câte “n”. Calculatorul genereaza toate combinatiile posibile ca si bilete independente, dar elibereaza un singur Bilet pe care figureaza toate evenimentele alese.

Numarul de evenimente de pariu în combinatii va fi de maxim 20 evenimente, iar numarul evenimentelor “fixe” poate fi între 0-12 evenimente.

In cazul biletelor combinate miza minima pe Bilet este 1,90 Lei, suma la care se adauga taxa de administrare de 5%. Câstigul eventual maxim pe întreg biletul combinat este de 300.000 LEI.

Includerea unor evenimente în pariurile combinate intra în competenta Organizatorului. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a limita introducerea unor evenimente în pariurile combinate.

Câstigurile se achita dupa publicarea rezultatelor tuturor evenimentelor, incluse în pariurile combinate.

Conditia de castigare este ca jucatorul sa previzioneze corect cel putin un numar de evenimente ale pariului conform sistemului de joc ales si inscris pe bilet. Castigul se calculeaza astfel: Se calculeaza castigul pentru fiecare combinatie castigatoare prin inmultirea cotelor evenimentelor din combinatie cu miza pe combinatie. Castigul este egal cu suma tuturor valorilor combinatiilor castigatoare.

 

 

CAPITOLUL VI – PARIURI PE EVENIMENTE SPORTIVE

 

ARTICOLUL. 21. FOTBAL

 1. De regula, la pariurile efectuate pe un meci de fotbal, se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc.

Exista si exceptii de la aceasta regula, in cazul anumitor pariuri (cine merge mai departe, cine castiga cupa, etc.) dar organizatorul va anunta acest lucru din timp – caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau loviturile de departajare de la 11 metri.

La fotbal  sunt posibile si urmatoarele tipuri de pariuri:

Clasare competitie/grupa/campionat,etc– se pariaza pe pozitia pe care o va ocupa echipei la sfarsitul competitiei/grupei/ campionatului etc.

Golgeter competie/grupa/campionat, etc–se pariaza pe jucatorul care va inscrie mai multe goluri la sfarsitul competitiei/grupei/ campionatului, etc.

Alte exemple:

Cate echipe se romanesti se vor califica din grupe?

Cate puncte vor aduce echipele romaneşti in diferite competitii?

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in ofertă.

 

2) In cadrul acestei discipline sportive exista mai multe tipuri de pariuri:

 1. a) Pariul de tip SIMPLU in care clientul poate miza pe 3 variante (timp regulamentar):

1 (victorie gazde)

X (rezultat de egalitate)

2 (victorie oaspeti)

 1. b) Pariul de tip SIMPLU / SANSA DUBLA in care clientul poate miza pe 3 variante (timp regulamentar):

1X (victorie gazde sau rezultat de egalitate)

X2 (rezultat de egalitate sau victorie oaspeti)

12 (victorie gazde sau victorie oaspeti)

 1. c) Pariul de tip PRIMA REPRIZA (PR) in care clientul poate miza pe 3 variante:

PR 1 (gazdele conduc la pauza)

PR X (rezultat de egalitate la pauza)

PR 2 (oaspetii conduc la pauza)

 1. d) Pariul de tip A DOUA REPRIZA (DR) in care clientul poate miza pe 3 variante:

DR 1 (gazdele castiga a doua repriza)

DR X (rezultat de egalitate in a doua repriza)

DR 2 (oaspetii castiga a doua repriza)

Precizare: În cazul pariului de tip A DOUA REPRIZA, Organizatorul considera acest eveniment de sine statator, adica se va consemna rezultatul de la inceperea celei de-a doua reprize pana la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Se considera ca repriza secunda va incepe de la scorul de 0-0.

 1. e) Pariul de tip TOTAL GOLURI in care clientul poate miza pe 2 variante:

S (in meci/repriza se marcheaza sub “n” goluri)

P (in meci /repriza se marcheaza peste “n” goluri)

Precizare: În cazul pariului de tip TOTAL GOLURI, de obicei, “n” are valoarea 2.5 adica daca in meci/repriza nu se marcheaza sau se marcheaza 1 sau 2 goluri se va consemna pronosticul S (de la sub), iar daca se marcheaza 3 sau mai mult de 3 goluri se va consemna pronosticul P (de la peste).

De asemenea, “n” poate avea si alta valoare, dar acest lucru va fi anuntat de catre organizator în ofertă.

 1. f) Pariul de tip NUMAR TOTAL GOLURI in timpul regulamentar in care clientul poate miza pe urmatoarele variante
 2. f) I –goluri inscrise in meci, timp regulamentar:

13 – in meci se marcheaza intre 1 si 3 goluri

23 – in meci se marcheaza 2 sau 3 goluri

24 – in meci se marcheaza intre 2 si 4 goluri

25 – in meci se marcheaza intre 2 si 5 goluri

35 – in meci se marcheaza intre 3 si 5 goluri

46 – in meci se marcheaza intre 4 si 6 goluri

5+ – in meci se marcheaza cel putin 5 goluri

6+ – in meci se marcheaza cel putin 6 goluri

7+ – in meci se marcheaza cel putin 7 goluri

 1. f) II – goluri inscrise de catre una dintre echipe:
  • – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie 1 gol sau nu inscrie

2-3 – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie 2 sau 3 goluri

2+ – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie minimum 2 goluri

3+ – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie minimum 3 goluri

4+ – echipa gazda (echipa oaspete) inscrie minimum 4 goluri

 1. g) Pariul de tip MARCHEAZA/ NU MARCHEAZA in care clientul poate miza pe urmatoarele variante:

MG1/MO1 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) marchează cel putin un gol in meci

0:0 – nici o echipa nu inscrie in timpul regulamentar

PRG1/PRO1 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) marchează cel putin un gol in prima repriza DRG1/DRO1 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) marchează cel putin un gol in a doua repriza

MG2/MO2 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) nu marchează gol in meci

PRG2/PRO2 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) nu marchează gol in prima repriza

DRG2/DRO2 – (echipa gazda)/ (echipa oaspete) nu marchează gol in a doua repriza

PRDa/DRDa – se marcheaza in prima repriza/a doua repriza

PRNu/DRNu – nu se marcheaza in prima repriza/a doua repriza

 1. h) Pariul de tip PRIMUL GOL MARCAT in care clientul poate miza pe 2 variante:

1 (echipa gazda marcheaza primul gol in meci)

2 (echipa oaspete marcheaza primul gol in meci)

Daca niciuna dintre echipe nu marcheza, atunci ambele variante sunt necastigatoare.

 1. i) Pariul de tip HANDICAP

i)I Definiţie: Echipa gazdă porneste la startul partidei cu “n” goluri avantaj sau dezavantaj la începutul meciului.

La rezultatul meciului se aduna acest avantaj sau dezavantaj pentru a se obţine rezultatul pariurilor cu handicap.

Variante: 1, X, 2, 1X, X2, 12

i)II Definitie: Echipa gazda porneste, la startul partidei, cu “n”,5 goluri avantaj sau dezavantaj. La rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar se aduna avantajul sau dezavantajul, iar acest rezultat trebuie sa indice echipa castigatoare –  victoria echipei gazdele sau victoria echipei oaspete.

Variante: 1, 2

 1. j) Pariul de tip SCOR CORECT in care clientul trebuie sa indice scorul in prima repriza, in a doua repriza sau la sfarsitul timpului regulamentar de joc. Variantele de scor sunt cele oferite de catre Organizator.
 2. k) Pariul de tip PAUZA/FINAL in care clientul trebuie sa indice pronosticul atat la pauza cat si la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PAUZA/FINAL exista 9 tipuri de pronosticuri:

– gazdele conduc la pauza si castiga la final (1/1)

– gazdele conduc la pauza, egal la final (1/X)

– gazdele conduc la pauza, oaspetii castiga la final (1/2)

– egal la pauza, gazdele castiga la final (X/1)

– egal atat la pauza, cat si la final (X/X)

– egal la pauza, oaspetii castiga la final (X/2)

– oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final (2/1)

– oaspetii conduc la pauza, egal la final (2/X)

– oaspetii conduc la pauza si castiga la final (2/2)

k.1) Pauza/Final NOU

Variante:

F/F – echipa favorita conduce la pauza si castiga la final (1/1 sau 2/2)

ALTE – oricare alta varianta posibila, decat F/F, care se regaseste la punctul k).

 1. l) Pariul de tip IN CE REPRIZA SE MARCHEAZA MAI MULT?

Definitie:  În ce repriza se marcheaza mai multe goluri?

La acest tip de pariu se poate paria pe compararea numarului de goluri inscris in fiecare din cele 2 reprize.

Variante:

1 – numarul de goluri inscrise in prima repriza este mai mare decat numarul de goluri inscrise in repriza a doua

2 – numarul de goluri inscrise in prima repriza este mai mic decat numarul de goluri inscrise in repriza a doua

X – numarul de goluri inscrise in prima repriza este egal cu  numarul de goluri inscrise in repriza a doua.

De asemenea la pariul de tip IN CE REPRIZA SE MARCHEAZA MAI MULT, clientul poate miza, ca variante, pe 1X, X2, 12, urmand ca acest pariu de tip sansa dubla sa functioneze in acelasi mod ca si pentru pariul simplu.

 1. m) Pariul de tip CINE MERGE MAI DEPARTE? (DP)

În cazul acestui tip de pariuri (cine merge mai departe, cine castiga cupa, cine castiga competitia, cine promoveaza. cine retrogradeaza, etc.) se va lua in considerare rezultatul dupa eventuale reprize de prelungiri, lovituri de departajare de la 11 metri, retur, rejucare, etc.

EXEMPLU:

In cazul acestui tip de pariuri,clientul poate miza pe 2 variante

DP 1 – echipa gazda merge mai departe

DP 2 – echipa oaspete merge mai departe

 1. n) Pariul de tip EVENIMENTE SPECIALE PETRECUTE IN MECI

Numar cornere/cartonase galbene/ofsaiduri, suturi, faulturi, numar schimbari jucatori  – in acest caz, clientul poate paria pe numarul total de cornere/cartonase galbene/ofsaiduri/suturi/faulturi/numar schimbari jucatori, toate acordate in timpul regulamentar de joc, astfel:

S – sub “n” cornere/cartonase galbene/ofsaiduri/suturi/faulturi/numar schimbari jucatori

P– peste “n” cornere/cartonase galbene/ofsaiduri/suturi/faulturi/numar schimbari jucatori

Primul cartonas galben – in acest caz,clientul poate paria care echipa va primi primul cartonas galben in timpul regulamentar de joc,astfel:

1 – echipa gazda va primi primul cartonas galben

X – nici o echipa nu va primi cartonas galben

2 – echipa oaspete va primi primul cartonas galben

* In cazul in care ambele echipe primesc cartonas galben in acelasi timp, se va calcula cursul de 1.00 atat pentru pariul cu pronostic 1, cat si pentru cel cu pronostic 2.

NUMAR CARTONASE GALBENE GAZDE/ CORNERE GAZDE/ SCHIMBARI GAZDE

NUMAR CARTONASE GALBENE OASPETI/ CORNERE OASPETI / SCHIMBARI OASPETI

In aceste cazuri, clientul poate paria pe numarul total cartonase galbene, cornere, schimbari de jucatori acordate (efectuate) in timpul regulamentar de joc, doar unei (doar de una) dintre echipe:

S – sub “n” CARTONASE GALBENE / CORNERE / SCHIMBARI

P – peste “n” CARTONASE GALBENE / CORNERE / SCHIMBARI

Va fi cartonas rosu?

Variante:

Da – se va acorda cel putin un cartonas rosu in timpul regulamentar

Nu – nu se va acorda nici un cartonas rosu in timpul regulamentar

PRECIZARE

În cazul in care se acorda un cartonas galben sau un cartonas rosu unui jucator dupa ce arbitru fluiera finalul primei reprise sau al meciului, acesta nu va fi luat in considerare.

In cazul in care se acorda un cartonas galben sau un cartonas rosu în afara terenului (jucator de rezerva sau antrenor), acesta nu va fi luat in considerare.

Care echipa primeste mai multe cartonase galbene/in ce repriza se acorda mai multe cartonase galbene/Ofsaid – care echipa este surprinsa de mai multe ori in ofsaid/ care echipa are mai multe cornere/in ce repriza se acorda mai multe cornere/ care echipa va comite mai multe faulturi/ in ce repriza se vor comite mai multe faulturi

Variante:

1 – echipa gazda va primi mai multe cartonase galbene/este suprinsa de mai multe ori in ofsaid/va comite mai multe faulturi

X – numar egal de cartonase galbene/de ofsaiduri/faulturi

2 – echipa oaspete va primi mai multe cartonase galbene/este suprinsa de mai multe ori in ofsaid/va comite mai multe faulturi

Va fi penalty?

Variante:

Da – se va acorda cel putin un penalty in timpul regulamentar

Nu – nu se va acorda nici un penalty in timpul regulamentar

MAI MULTE CORNERE/CARTONASE GALBENE/OFSAIDURI, cu variantele:

1 – Echipa gazda inregistreaza mai multe cornere/cartonase galbene/ofsaiduri decat echipa oaspete

X – echipele inregistreaza un numar egal de cornere/cartonase galbene/ofsaiduri

2 – Echipa oaspete inregistreaza mai multe cornere/cartonase galbene/ofsaiduri decat echipa gazda

Se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri)

HANDICAP POSESIA MINGII(“n,5”%) – Se iau in calcul datele furnizate de site-urile oficiale ale competitiilor. Rezultatul se calculeaza ca la pariul de tip handicap goluri, in functie de  cifrele oficiale.

VARIANTE: 1,2

Pentru validarea rezultatului acestui tip de pariu se aduna acest avantaj sau dezavantaj.

 1. o) Pariul de tip MARCATOR CORECT

Definitie: La acest tip de pariuri se poate paria pe indicarea corecta a jucatorului care marcheaza in meci/repriza si pot exista mai multe tipuri de pariuri:

Primul marcator in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza primul gol in meci/repriza (nu se ia in considerare autogolul)

Marcheaza in meci/repriza- jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza minim un gol in meci/repriza.

Ultimul marcator in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza ultimul gol in meci/repriza (nu se ia in considerare autogolul).

Marcheaza de 2 ori in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza minim 2 goluri in meci/repriza (nu se ia in considerare autogolul).

Marcheaza de 3 ori in meci/repriza – jucatorul indicat de parior (ales din oferta existenta pentru meciul respectiv) marcheaza minim 3 goluri in meci/repriza (nu se ia in considerare autogolul).

In cazul in care jucatorul nu este titular (introdus pe teren din primul minut de joc), pariul se considera nul si primeste cota 1.

Se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri)

 1. p) Pariul de tip Marcator Da/Nu

La acest tip de pariu exista urmatoarele pronosticuri:

Pronostic  DA: Jucatorul respectiv va marca gol in meci (timp regulamentar, nu se ia in considerare autogolul).

Pronostic  NU: Jucatorul respectiv nu va marca gol in meci(timp regulamentar).

In cazul in care jucatorul nu este titular (introdus pe teren din primul minut de joc), pariul se considera nul si primeste cota 1.

Se ia in considerare rezultatul obtinut in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri).

 1. q) Pariul de tip PAUZA sau FINAL (PSF) in care clientul trebuie sa indice pronosticul la pauza sau la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PAUZA sau FINAL exista 3 tipuri de pronosticuri:

– pentru pronostic 1, gazdele conduc la pauza sau castiga la final

– pentru pronostic X, rezultatul trebuie sa fie egal ori la pauza, ori la final

– pentru pronostic 2, oaspetii conduc la pauza sau castiga la final

 1. r) Pariul de tip DA /NU DA GOL IN AMBELE REPRIZE in care clientul poate miza pe urmatoarele variante:

gazdele/oaspetii inscriu in ambele reprize – Gda/Oda

gazdele/oaspetii nu inscriu in ambele reprize – Gnu/Onu

se inscrie/nu se inscrie in ambele reprize – ArDa/ArNu

 1. s) Pariul de tip Victorie

Definitie: La acest tip de pariu se poate paria pe victoria uneia dintre echipe obtinuta: in timpul regulamentar de joc (V), in prima repriza (VPR) sau in a doua repriza (VDR).

Clientul poate alege intre 2 variante:

– meciul/prima repriza/a doua repriza este castigat de echipa 1 (gazda) – V1/VPR1/VDR1

– meciul/prima repriza/a doua repriza este castigat de echipa 2 (oaspete) – V2/VPR2/VDR2

In cazul in care evenimentul pariat (la finalul timpului regulamentar/la finalul primei reprize/finalul celei de-a doua reprize) se termina la egalitate, evenimentul va fi considerat nul si se va calcula cursul 1.00.

Organizatorul va returna clientului miza jucata, fara taxa de administrare, in urmatoarele cazuri:

– pe Bilet se afla unul sau mai multe pariuri, care sunt de tip Victorie si se termina la egalitate;

– pe Bilet se afla cel putin un pariu de tip Victorie care s-a terminat la egalitate cat si alte evenimente la care, din diferite motive, se calculeaza cursul 1.00.

 1. t) Pariul de tip AMBELE ECHIPE MARCHEAZA SI SE INSCRIU PESTE 2,5 GOLURI in timpul regulamentar de joc, cu variantele:

1 DA – Ambele echipe marcheaza in meci si se inscriu cel putin 3 goluri

2 NU – O echipa sau ambele echipe nu marcheaza in meci sau se inscriu intre 0 si 2 goluri

 1. u) Pariul de tip MINUTUL PRIMULUI GOL, cu variantele:

01-15 – primul gol se inscrie pana in minutul 15:00

16-30 – primul gol se inscrie din minutul 15:01 pana in minutul 30:00

31-45 – primul gol se inscrie din minutul 30:01 pana la finalul primei reprize

46-60 – primul gol se inscrie din minutul 45:01 pana in minutul 60:00

61-75 – primul gol se inscrie din minutul 60:01 pana in minutul 75:00

76 + – primul gol se inscrie din minutul 75:01 pana la finalul timpului regulamentar de joc

B)

1 – 27 – primul gol se inscrie pana in minutul 27:00

28+ – primul gol se inscrie din minutul 27:01 pana la finalul timpului regulamentar de joc

0:0 – nu se da gol pana la finalul timpului regulamentar de joc

 1. v) Alte Pariuri pentru Fotbal:

PARIUL de tip CINE VA DA LOVITURA DE INCEPERE a partidei, cu vaiantele;

1 – Echipa gazda are lovitura de incepere a meciului

2 – Echipa oaspete are lovitura de incepere a meciului

 

MINUTE DE PRELUNGIRE (CATE MINUTE DE PRELUNGIRI VOR FI ARATATE DE AL PATRULEA ARBITRU IN MINUTUL 90?), cu variantele:

0-2 – se acorda 0, 1 sau 2 minute de prelungiri

3 – se acorda fix 3 minute de prelungiri

4+ – se acorda cel putin 4 minute de prelungiri

Nu se va tine cont de numarul minutelor suplimentare jucate. Omologarea rezultatelor se va face exact dupa minutele indicate de al patrulea arbitru, de la margine, in minutul 90.

 

REZERVA DA GOL?

Variante:

Da – Un jucator intrat pe parcursul meciului va inscrie cel putin un gol

Nu – Nici unul dintre jucatorii intrati pe parcursul meciului nu va inscrie

 

HATTRICK IN MECI

Varianta:

Da – Un jucator va inscrie cel putin 3 goluri in  meci (timp regulamentar)

 

CE SE VA INTAMPLA MAI INTAI?

Variante:

Cartonas (galben sau rosu) – se acorda cartonas (galben sau rosu)

Gol – se inscrie

Finalul primei reprize – se fluiera finalul primei reprize, fara se fi acordat vreun cartonas sau fara sa se fi inscris vreun gol

 

 1. x) Combinatii – SUCCESIUNE EVENIMENTE – timp regulamentar

Clientul poate paria pe urmatoarele variante:

1P- castiga gazdele si se marcheaza peste 2,5 /3,5 goluri

1S- castiga gazdele si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

2P castiga oaspetii si se marcheaza peste 2,5/3,5 goluri

2S castiga oaspetii si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

XP- rezultat de egalitate si se marcheaza peste 2,5 /3,5 goluri

XS- rezultat de egalitate si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

Şansă dublă şi Total Goluri – variante –

1X & P 2,5 /3,5 – câştigă gazdele ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci peste 2,5 goluri/3,5 goluri

1X & S 2,5 /3,5 – câştigă gazdele ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci sub 2,5 goluri/3,5 goluri

X2 & P 2,5 /3,5 – câştigă oaspeţii ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci peste 2,5 goluri/3,5 goluri

X2 & S 2,5 /3,5 – câştigă oaspeţii ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci sub 2,5 goluri/3,5 goluri

Câştigă gazdele/oaspeţii şi ambele echipe marchează – variante

1 şi ambele echipe marchează – da/nu –1/ 2

2 şi ambele echipe marchează – da/nu –1/ 2

1MG2+ – gazdele castiga si marcheaza minim doua goluri in meci

1MG3+ – gazdele castiga si marcheaza minim trei goluri in meci

2MO2+ – oaspetii castiga si marcheaza minim doua goluri in meci

2MO3+ – oaspetii castiga si marcheaza minim trei  goluri in meci

Marchează în meci și 1X (X2) – se pariază pe indicarea corectă a unui jucător care marchează în meci și echipa gazdă (oaspete) nu pierde

Marchează în meci și 1 (2) – se pariază pe indicarea corectă a unui jucător care marchează în meci și echipa gazdă (oaspete) câștigă

Marchează în meci și scor corect – se pariază pe indicarea corectă a unui jucător care marchează în meci și scorul final (0:1, 0:2, 1:2, 1:0, 2:0, 2:1, etc)

Marchează primul (ultimul) gol din meci și scor corect – se pariază pe indicarea corectă a jucătorului care marchează primul (ultimul) gol în meci și scorul final (0:1, 0:2, 1:2, 1:0, 2:0, 2:1, etc)

 • Daca jucatorul a intrat în meci şi ca rezervă , se validează rezultatul.  Se acorda cota 1 doar daca jucătorul nu intră în meci

Scor corect prima repriză/Scor corect final meci – se indică scorul corect din prima repriză şi scorul corect înregistrat la finalul meciului

Metoda calificării (se aplică, de regulă, la meciurile care sunt eliminatorii):

 • 1 (2) după prelungiri – echipa gazdă (oaspete) se califică după cele două reprize de prelungiri
 • 1 (2) după executarea loviturilor de departajare – echipa gazdă (oaspete) se califică după executarea loviturilor de departajare
 • 1 (2) în timpul regulamentar – echipa gazdă (oaspete) se califică în timpul regulamentar de 90 de minute

Cum se marchează primul gol:

 • Autogol – se deschide scorul în urma unui autogol
 • Penalty – se deschide scorul după un penalty transformat
 • Nu se marchează–meciul se încheie 0-0
 • Se ratează primul penalty din meci? – se iau în considerare doar loviturile de pedeapsă dictate în timpul regulamentar
 • Lovitură liberă – golul trebuie înscris direct din lovitură liberă. Loviturile derivate sunt luate în considerare cu condiția ca marcatorul golului să fie cel care a executat lovitura. Include și situația în care golul este marcat direct din corner.
 1. y) AUTOGOL IN MECI (timp regulamentar)

Variante:

Da

Nu

 1. z) Pariul Victorie Dubla (VD):

Definitie: Echipa gazda (oaspete) va castiga atat prima repriza, cat si a doua repriza a meciului, in timpul regulamentar de joc. Se considera ca repriza a doua incepe de la scorul de 0-0.

Variante: VD1 – victorie dubla echipa gazda

VD2 – victorie dubla echipa oaspete

z.1)  Prima echipa/a doua echipa castiga fara sa primeasca gol

Variante:

DA – echipa gazda/oaspete castiga meciul in timpul regulamentar de joc, la 0 (zero)

NU – echipa gazda/oaspete castiga meciul, dar incaseaza minimum un gol, se consemneaza orice scor de egalitate sau castiga oaspetii/gazdele in timpul regulamentar de joc.

z.2)  Pariul de tip Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul par (scorul de 0-0 se considera par)

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamenatr de joc este unul impar

Par/Impar 1. Repriza

Variante:

PAR: numarul de goluri inscris in prima repriza de joc este unul par (scorul de 0-0 se considera par)

IMP – numarul de goluri inscris in prima repriza de joc este unul impar

 

Articolul 21.1. Fotbal Virtual

Liga virtuala de fotbal este un pariu in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente ce se produc fara implicarea Organizatorului, evenimente generate aleatoriu de un sistem independent. Evenimentele constau in meciuri de fotbal virtual care se efectueaza de catre un server independent, asupra caruia nici Organizatorul nici o terta persoana nu pot interveni in niciun fel.

Competitiile sunt generate in mod constant iar pariurile pot fi plasate chiar si pe parcursul unui sezon.

Meciurile de fotbal virtual pot fi vizualizate pe monitoarele din agentiile Organizatorului in care se accepta aceste pariuri. Castigurile sunt determinate de aplicarea unor cote fixe.

Descrierea Jocului:

(1) Competitiile oferite au urmatoarea structura:

– 16 echipe;

– meciurile se joaca atat acasa cat si in deplasare;

– 30 de etape;

– se desfasoara 8 meciuri concomitent per etapa;

– 240 de meciuri pe sezon.

(2) Competitiile sunt organizate dupa cum urmeaza:

– pre-sezon: aproximativ 1 minut;

– ciclul rundei: 30 de etape a cate aproximativ 6 minute si 20 de secunde fiecare;

– post sezon: aproximativ 1 minut;

– in total, aproximativ 192 de minute per sezon.

(3) Ciclul rundei este structurat astfel:

– secventa de pariere: aproximativ 3 minute;

– afisarea fazelor principale: aproximativ 2 minute si 20 de secunde;

– afisarea rezultatelor: aproximativ 20 de secunde.

Tipuri de pariere:

Parierea este permisa cu pana la 10 secunde inainte de start. Nu vor fi oferite pariuri in timpul desfasurarii niciunui meci. Odata ce un eveniment a fost finalizat, optiunea aferenta de pariere va fi eliminata.

Tipurile de pariere pentru etape viitoare raman deschise.

Organizatorul ofera urmatoarele tipuri de pariere:

 

Optiuni de pariere Descriere
Pariuri pe meci
Rezultat final / 1X2 Scorul dupa 90 de minute – timpul regulamentar al meciului (1 – echipa gazda castiga, X – egal, 2 – echipa oaspete castiga)
Prima repriza / 1X2 Scorul la pauza (1 – echipa gazda conduce la pauza, X – egal la pauza, 2 – echipa oaspete conduce la pauza)
Total goluri Numarul de goluri inscrise in meci: Sub / Peste 1.5, 2.5, 3.5 (S / P)
Handicap Punctele de handicap sunt adaugate la scorul final al meciului, iar echipa castigatoare este cea careia i s-a aplicat acest avantaj (1 – echipa gazda castiga, X – egal, 2 – echipa oaspete castiga): Handicap 1: 0; 0: 1; 0: 2; 2: 0
Primul gol marcat Primul gol al meciului (1 – echipa gazda marcheaza prima, X – nicio echipa nu marcheaza, 2 – echipa oaspete marcheaza prima)
Scor corect Scorul exact dupa 90 de minute (0:0, 1:1, 2:2, 3:3, 0:1, 0:2, 0:3, 3:0, 2:0, 1:0, 1:2, 1:3, 2:1, 3:1, 2:3, 3:2, altele)
Handicap asiatic Handicapul asiatic se aplica echipei favorite si reduce numarul posibil de rezultate de la trei (in parierea traditionala 1X2) la doua prin eliminarea rezultatului de egalitate. Handicapul, care este fie un numar intreg, fie o jumatate sau o combinatie intre cele doua, are ca scop echilibrarea rezultatului. In cazul in care un numar intreg este folosit pentru handicap, scorul final ajustat pentru handicap ar putea rezulta intr-o remiza, caz in care toti jucatorii isi vor primi miza inapoi, deoarece nu exista nici un castigator. Handicapurile pe sfert (¼) impart pariul in doua cele mai apropiate intervale (½) in care pariorul poate castiga si remiza (castiga ½ din pariu) sau poate pierde si remiza (pierde ½ din pariu). Miza este impartita automat si plasata in 2 pariuri separate. Optiunile de pariere pe handicap sunt incadrate intre -2 si 2. Cele mai echilibrate 3 variante sunt oferite spre pariere.

Pentru mai multe detalii, consultati tabelul “Handicap Asiatic” de mai jos.

Prima repriza / Rezultat final Combinatia dintre Prima repriza si Rezultat final, in care plasati un pariu combinat pe ambele rezultate (XX; 1X; 11; X1; 2X; 22; X2)
Sansa dubla Scorul dupa 90 de minute – timpul regulamentar al meciului. Sansa dubla acopera doua din cele trei rezultate posibile (1X; X2; 12)
Sansa dubla la pauza Scorul dupa prima repriza. Sansa dubla acopera doua din cele trei rezultate posibile (1X; X2; 12)
Ambele echipe sa inscrie Scorul dupa 90 de minute – timpul regulamentar al meciului (Da – ambele echipe vor inscrie cel putin un gol; Nu – cel putin una dintre echipe nu va inscrie vreun gol)
Echipa sa inscrie (gazda / oaspete) Scor dupa 90 de minute – timpul regulamentar de joc (1 – echipa gazda inscrie cel putin 1 gol; 2 – echipa oaspete inscrie cel putin 1 gol)
Repriza cu mai multe goluri Scorul dupa 90 de minute – timpul regulamentar al meciului. Repriza in care se inscriu cele mai multe goluri (prima repriza, egal, a doua repriza)
Total goluri – echipa Scorul dupa 90 de minute – timpul regulamentar al meciului. Numar de goluri marcate de echipa gazda / oaspete – Sub/Peste: 0.5, 1.5, 2.5 (S / P)
Total goluri – echipa gazda Numar exact de goluri marcate de echipa gazda (0/1/2/3/4 +)
Total goluri – echipa oaspete Numar exact de goluri marcate de echipa oaspete (0/1/2/3/4 +)
Total goluri Numar exact de goluri marcate in meci (0/1/2/3/4/5/6 +)
Par / Impar total goluri Scorul dupa 90 de minute – timpul regulamentar al meciului (par/impar numar total de goluri). Rezultatele meciurilor care se termina 0:0 vor fi considerate pare.
Victorie fara egal Scorul dupa 90 de minute – timpul regulamentar al meciului (mizele sunt returnate in cazul in care meciul se termina la egalitate; 1 – echipa gazda castiga, 2 – echipa oaspete castiga)
Total goluri prima repriza Sub / Peste 0.5, 1.5, 2.5 (S / P)
Handicap Asiatic prima repriza Dezactivate in mod implicit / sunt incadrate intre -2 si 2. Cele mai echilibrate 3 variante sunt oferite spre pariere.
Total goluri asiatice Dezactivate in mod implicit / sunt incadrate intre 0.5 si 5.5. Cele mai echilibrate 3 variante sunt oferite spre pariere.
Total goluri asiatice in prima repriza Dezactivate in mod implicit / sunt incadrate intre 0.5 si 2.5. Cele mai echilibrate 3 variante sunt oferite spre pariere.
Combo 1X2 si Total goluri Combinatia intre 1X2 si Total goluri (1 S / 1 P / X S / X P / 2 S / 2 P)

 

Handicap Rezultat echipa Rezultat pariu Handicap Rezultat echipa Rezultat pariu
0 Castigator Castigator 0 Castigator Castigator
Egalitate Restituire miza Egalitate Restituire miza
Pierzator Pierzator Pierzator Pierzator
– 0.25 Castigator Castigator + 0.25 Castigator Castigator
Egalitate 1/2 Pierzator Egalitate 1/2 Castigator
Pierzator Pierzator Pierzator Pierzator
– 0.50 Castigator Castigator + 0.50 Castigator Castigator
Egalitate Pierzator Egalitate Castigator
Pierzator Pierzator Pierzator Pierzator
– 0.75 Castigator la 2+ Castigator + 0.75 Castigator Castigator
Castigator la 1 1/2 Castigator Egalitate Castigator
Egalitate Pierzator Pierzator la 1 1/2 Pierzator
Pierzator Pierzator Pierzator la 2+ Pierzator
– 1.00 Castigator la 2+ Castigator + 1.00 Castigator Castigator
Castigator la 1 Restituire miza Egalitate Castigator
Egalitate Pierzator Pierzator la 1 Restituire miza
Pierzator Pierzator Pierzator la 2+ Pierzator
– 1.25 Castigator la 2+ Castigator + 1.25 Castigator Castigator
Castigator la 1 1/2 Pierzator Egalitate Castigator
Egalitate Pierzator Pierzator la 1 1/2 Castigator
Pierzator Pierzator Pierzator la 2+ Pierzator
– 1.50 Castigator la 2+ Castigator + 1.50 Castigator Castigator
Castigator la 1 Pierzator Egalitate Castigator
Egalitate Pierzator Pierzator la 1 Castigator
Pierzator Pierzator Pierzator la 2+ Pierzator
– 1.75 Castigator la 3+ Castigator + 1.75 Castigator Castigator
Castigator la 2 1/2 Castigator Egalitate Castigator
Castigator la 1 Pierzator Pierzator la 1 Castigator
Egalitate Pierzator Pierzator la 2 1/2 Pierzator
Pierzator Pierzator Pierzator la 3+ Pierzator
– 2.00 Castigator la 3+ Castigator + 2.00 Castigator Castigator
Castigator la 2 Restituire miza Egalitate Castigator
Castigator la 1 Pierzator Pierzator la 1 Castigator
Egalitate Pierzator Pierzator la 2 Restituire miza
Pierzator Pierzator Pierzator la 3+ Pierzator

 

Optiuni de pariere Descriere
Legate de etapa
Total goluri – etapa Numarul total de goluri marcate de toate echipele in cadrul unei etape (S / P)
Total goluri echipe gazda – etapa Numarul total de goluri marcate de toate echipele gazda in cadrul unei etape (S / P)
Total goluri echipe oaspete – etapa Numarul total de goluri marcate de toate echipele oaspete in cadrul unei etape (S / P)
Mai multe goluri – echipe gazda sau echipe oaspete Care echipe inscriu mai multe goluri in cadrul unei etape – echipele gazda sau echipele oaspete (1 – echipele gazda, X – egal, 2 – echipele oaspete)
Numarul de victorii ale echipelor gazda (S / P)
Numarul de remize (S / P)
Numarul de victorii ale echipelor oaspete (S / P)
Legate de competitie
Castigatorul sezonului Initial oferit pentru toate echipele participante, odata ce o echipa este eliminata, pariul pe aceasta va fi eliminata din oferta.
Top 5 clasament Va termina echipa pe pozitia 1 … 5? (Da / Nu)
Ultimele 3 clasate Va termina echipa pe pozitia 14 … 16? (Da / Nu)
Confruntare directa Care echipa va termina pe o pozitie mai buna la finalul sezonului?
12 optiuni de pariere; limita: 20 de combinatii

 

Specificatiile sistemului de pariere

 • In toate agentiile de pariere ruleaza acelasi eveniment in acelasi timp.
 • Simularile de meciuri sunt create printr-o combinatie de inteligenta artificiala si generatoare de numere aleatoare independente. In acelasi timp, parametrii de performanta ai jucatorilor se bazeaza pe jucatorii profesionisti de fotbal (de exemplu, in ceea ce priveste numarul de goluri, starea de sanatate, statisticile meciurilor consecutive etc.).
 • Miza minima (pe bilet) este de 2 lei total iar miza maxima (pe bilet) este de 1,000 de lei total.
 • Castigul maxim potential (pe bilet) este de 300,000 de lei.
 • Valabilitatea unui bilet castigator este de 15 zile calendaristice.

 

 

Tipuri de bonusuri

 

Organizatorul poate decide acordarea unor castiguri suplimentare (denumite in continuare Bonusuri) pentru anumite categorii de evenimente, pentru anumite tipuri de pariuri, pentru biletele de pariere inregistrate intr-o anumita perioada sau care indeplinesc criteriile stabilite de Organizator.

 

Conditiile de acordare a Bonusurilor, valoarea acestora, precum si perioada de valabilitate a campaniilor de acordare a castigurilor suplimentare vor fi stabilite de Organizator si publicate in cuprinsul prezentului Regulamentul de Joc, a Ofertei de pariere, dupa obtinerea aprobarii Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

 1. Extra 200

1.1 In cazul in care cota finala a unui Bilet simplu este mai mare sau egala cu 200 si clientul pierde doar un singur eveniment, el va primi de 10 (zece) ori miza biletului respectiv. In cazul in care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc din motive enumerate in regulament cota 1, regula de mai sus se va pastra si se va calcula din nou cota ramasa pe Bilet dupa aplicarea cotei 1.

1.2 Pentru a primi acest castig, Biletul trebuie sa contina evenimente cu cote mai mici sau egale decat 10.

1.3 Extra 200 nu se aplica şi pentru biletele combinate

1.4 In cazul in care un Bilet indeplineste conditiile pentru Pariul Sansa dar si pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

 

 1. Fortuna Plus

2.1 Este un bonus acordat anumitor evenimente. Organizatorul stabileste zilnic o lista cu evenimente ale caror cote pentru favoriti (F) vor fi marite, clientul fiind obligat sa adauge intre minim 3 si maxim 20 evenimente a caror cota sa fie mai mare sau egala cu 1.10.

Exemplu:

1        X        2

evenimentul nr. 100 din oferta: Real Madrid – Gijon:         1,30  4,50   6,50

Fortuna Plus                                      F+4   F+8    F+12

Real Madrid – Gijon                           1.40   1.50   1.60

 

Real Madrid + alte 4 – 7 evenimente – cota Fortuna Plus va deveni 1.40

 

Real Madrid + alte 8 – 11 evenimente – cota Fortuna Plus va deveni 1.50

 

Real Madrid + alte minimum 12evenimente – cota Fortuna Plus va deveni 1.60

 

2.2 Fortuna Plus nu se combina cu meciul de baza, poate fi doar un astfel de eveniment pe Bilet si nu se joaca in combinatii.

 1. Pariul Sansa

În cazul în care pe un  Bilet simplu se gasesc minim 11 evenimente iar clientul pierde doar un singur eveniment, atunci acesta va primi 10% din câştigul maxim împarţit la cota evenimentului pierdut. Pentru a primi acest castig, pe Bilet trebuie sa existe doar cote mai mari sau egale decât 1,30. Pe Biletul la care se acorda Pariu Sansa nu trebuie sa existe Fortuna Plus.

Pariul Sansa nu se aplica şi pentru Biletele combinate.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc, din motivele enumerate în regulament cota 1.00, regula de mai sus se va pastra doar daca pe Bilet raman cel putin 11 evenimente cu cota mai mare sau egala cu 1,30.

In cazul in care un Bilet indeplineste conditiile pentru Pariul Sansa dar si pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

 

 1. Fortuna Extra

Organizatorul stabileste zilnic o lista cu evenimente ale caror cote vor fi marite, fata de oferta curenta. Clientul  poate juca aceste evenimente pe bilet, cu conditia sa mai adauge minimum alte doua evenimente, cu o cota de minim 1,10. Evenimentele Fortuna Extra se pot combina intre ele, inclusiv cu cele de la Fortuna Plus.  Fortuna Extra intra in calcul la toate bonusurile!

Exemplu:

In oferta

Chelsea-Stoke       1.40        3.70   6.00

Fortuna Extra

Chelsea-Stoke       1.50        3.80   6.10

 

 1. Bonus Dublu

Pentru a beneficia de acordarea BONUS – ului DUBLU, un bilet trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • biletul trebuie sa fie castigator
 • miza minima a Biletului sa fie de 1,90 lei + 0,10 taxa de administrare (total de plata 2 lei);
 • pe Bilet sa se joace minim 20 de evenimente.
 • cota fiecarui eveniment de pe Bilet sa fie mai mare sau egala cu 1.25;
 • În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc, din motivele enumerate în regulament cota 1.00, regula de mai sus se va pastra doar daca pe Bilet rămân, la omologare, cel putin 20 evenimente cu cota mai mare sau egala cu 1,25.
 • pe Bilet se poate juca si FORTUNA PLUS si FORTUNA EXTRA.

Bonusul dublu se calculeaza dupa formula: miza X (ori) cota finala – (minus) miza. Acesta se adauga la castigul potential.

Castigul maxim pe un Bilet la care s-a acordat BONUS DUBLU nu poate depasi suma de 600.000 lei.

Acest tip de bonus nu este valabil in cazul Biletelor combinate.

Acest bonus se acorda in toate zilele saptamanii.

 

ARTICOLUL  22. TENIS

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre anunţurile oficiale.

În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renunţare, descalificare, etc.) pariul se considera nul şi se calculeaza la cursul 1.00.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza tot la cursul 1.00.

Daca evenimentul este întrerupt din diferite motive de catre organizatori şi nu depaşeşte sfârşitul oficial al turneului (nu se aplica regula celor 36 ore) se vor lua în considerare cursurile (cotele) jucate, în caz contrar se calculeaza cursul 1.00.

Daca unul dintre jucatori abandoneaza în timpul meciului, se vor valida rezultatele pe fiecare set finalizat, celelalte tipuri de pariu (handicap, scor corect, numar de seturi, total game-uri, primul set/final meci, etc) vor fi considerate nule si se va calcula la cursul 1.00. Pentru rezultatul la tenis nu se aplica regula de 36 de ore, ci se va astepta pana la sfarsitul oficial al turneului.

In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri:

 1. Primul set:

La acest tip de pariu se considera castigator cel care isi adjudeca primul set.

Variante:

1 – Primul set este castigat de jucatorul trecut primul in oferta

2 – Primul set este castigat de al doilea jucator trecut in oferta

 1. Al doilea set:

La acest tip de pariu se considera castigator cel care isi adjudeca al doilea set.

Variante:

1 – Al doilea set este castigat de jucatorul trecut primul in oferta

2 – Al doilea set este castigat de al doilea jucator trecut in oferta

 1. Al treilea set

In cazul turneelor de Grand Slam unde se joaca 3 din 5 seturi:

La acest tip de pariu se considera castigator cel care isi adjudeca al treilea set.

Variante:

1 – Al treilea set este castigat de jucatorul trecut primul in oferta

2 – Al treilea set este castigat de al doilea jucator trecut in oferta

 1. Pariu Scor Corect

La acest tip de pariu trebuie indicat rezultatul final al unui meci de tenis.

Meciurile de tenis se joaca în general 2 din 3 seturi.

Variante: 2:0, 2:1, 0:2, 1:2.

Observaţii:

In cazul tenisului masculin care se joaca 3 (trei) din 5 (cinci) seturi exista urmatoarele variante de scor: 3:0, 3:1, 3:2, 2:3, 1:3, 0:3

In cazul definirii eronate de catre organizator a pariului scor corect/numar de seturi, evenimentul va fi considerat nul si se va calcula cursul 1.00.

 1. 5. Pariu Primul Set/Final Meci

Variante:

1/1 – primul jucator castiga primul set si meciul

1/2 – primul jucator castiga primul set si al doilea jucator castiga meciul

2/1 – al doilea jucator castiga primul set si primul jucator castiga meciul

2/2 – al doilea jucator castiga primul set si meciul

 1. Pariul Handicap la Game-uri/, Primul Set Handicap la Game-uri

Variante:

1 – Primul jucator castiga Meciul/Primul set la handicapul de “n” game-uri din oferta

 1. – Al doilea jucator castiga Meciul/Primul set la handicapul de “n” game-uri din oferta
 2. 7. Pariul Total Game-uri/Primul set: total game-uri

Variante:

S – In Meci/ Primul set se realizeaza game-uri sub limita de “n”din oferta

P – In Meci/ Primul set se realizeaza game-uri peste limita de “n”din oferta

PRECIZARE. La meciurile de dublu, care se decid prin metoda „super tie-break” (tie-break până la 10, în loc de set decisiv), numărul de game-uri astfel realizat va fi omologat ca fiind suma game-urilor din primele două seturi plus 1 (unul), aferent setului jucat după regula „super tie-break”.

Exemplu: Rezultatul unui meci de dublu a fost de 2-1 (6-4, 4-6, 10-7). Numărul de game-uri se va calcula astfel: 10 (6+4) + 10 (4+6) + 1 (pentru super tie-break) = 21 game-uri

 1. Pariul Castigator game-urile A si B.

Variante:

 • pronostic 1: ambele game-uri sunt castigate de primul jucator
 • pronostic 2: ambele game-uri sunt castigate de cel de-al doilea jucator
 • pronostic X: fiecare jucator castiga cate un game.
 1. Pariul Minim un set

Variante:

1 – Primul jucator castiga cel putin un set in meci

2 – Al doilea jucator castiga cel putin un set in meci

 1. Pariul Numar de seturi

– Pentru meciurile de tenis care se joaca 2 din 3 seturi, avem variantele:

S – se joaca doua seturi (sub 2,5)

P – se joaca trei seturi (peste 2,5)

– Pentru meciurile de tenis care se joaca 3 din 5 seturi, avem variantele:

3 DA/3NU – se vor disputa 3 seturi/nu se vor disputa 3 seturi

4DA/4NU – se vor disputa 4 seturi/nu se vor disputa 4 seturi

5DA/5NU – se vor disputa 5 seturi/nu se vor disputa 5 seturi

 1. 11. Pariuri speciale
 2. Pariul de tip Tie-Break in meci/Primul set/Al doilea set?

Variante:

Da – In meci/Primul set/Al doilea set va fi tie-break (se va consemna scorul 7-6 sau 6-7)

Nu – In meci/Primul set/Al doilea set nu va fi tie-break (nu se va consemna scorul 7-6 sau 6-7)

 1. b) Pariul de tip Cine are mai multi “Asi” in meci?

Variante:

1 – Primul jucator serveste mai multi Asi decat cel de al doilea

X  – Ambii jucatori servesc acelasi numar de Asi sau in meci nu se serveste nici un As

2  – Al doilea jucator serveste mai multi Asi decat primul

Omologarea rezultatelor se va face in conformitate cu statisticile site-urilor oficiale ale turneelor.

 1. c) Pariul de tip Numar de Asi

Variante:

S – Numarul total de Asi, realizat in timpul meciului, de cei doi jucatori, este sub limita de “n” din oferta

P – Numarul total de Asi, realizat in timpul meciului, de cei doi jucatori, este peste limita de “n” din oferta

 1. d) Pariu de tip: Câştigatorul turneului/Cine merge mai departe, etc

La acest pariu se pariaza pe câştigatorul unui turneu de tenis/cine merge mai departe (la competitiile pe echipe).

Pariul facut pe un concurent care a absentat inainte de inceperea turneului, se considera nul si se calculeaza la cursul de 1.00;

Daca un concurent a renunţat sau a abandonat pe parcursul turneului , se considera ca a participat la eveniment, iar pariul facut pe el se considera pierdut.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

Art. 23.  BASCHET

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

 1. 1. Pariul Meci de baza.

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în timpul regulamentar de joc.

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc

X – rezultat de egalitate in timpul regulamentar

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc

 1. Pariul “Cine castiga meciul”

La acest pariu va conta rezultatul final si dupa eventualele reprize de prelungiri.

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri

 1. Pariul primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

Variante:

1 – castiga echipa gazda primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

X – rezultat de egalitate in primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

2 – castiga echipa oaspete primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

 1. Pariul Prima repriza/A doua repriza

Variante:

1 – castiga echipa gazda Prima repriza/ A doua repriza

X – rezultat de egalitate la – sfarsitul primei reprize/ sfarsitul celei de-a doua reprize

(se considera ca repriza a doua incepe de la scorul de 0:0)

2 – castiga echipa oaspete Prima repriza/ A doua repriza

 1. Pariul Handicap/Prima repriza Handicap/ A doua repriza Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza, cu handicapul de “n” puncte din oferta

2 –  Echipa oaspete castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza, cu handicapul de “n” puncte din oferta

La acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap.

 1. Pariul Total puncte/Prima repriza total puncte/A doua repriza total puncte/Total puncte gazde/Total puncte oaspeti

Variante:

S – Numarul de puncte realizat in meci, timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza/ realizat de echipa gazda/ realizat de echipa oaspete este sub limita de “n” puncte din oferta

P –  Numarul de puncte realizat in meci, timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza/ realizat de echipa gazda/ realizat de echipa oaspete este peste limita de “n” puncte din oferta

 1. Pariul Pauza/Final

Variante:

-gazdele conduc la pauza si castiga la final (1/1)

– gazdele conduc la pauza, egal la final (1/X)

– gazdele conduc la pauza, oaspetii castiga la final (1/2)

– egal la pauza, gazdele castiga la final (X/1)

– egal atat la pauza, cat si la final (X/X)

– egal la pauza, oaspetii castiga la final (X/2)

– oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final (2/1)

– oaspetii conduc la pauza, egal la final (2/X)

– oaspetii conduc la pauza si castiga la final (2/2)

La omologare se tine cont de rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar.

 1. Pariul Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de puncte inscris in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de puncte inscris in timpul regulamenatr de joc este unul impar

 1. Pariuri speciale
 • Total Puncte Jucator

Jucatorul indicat in oferta va realiza un numar de puncte, astfel:

S – sub granita de “n” puncte din oferta

P – peste granita de “n” puncte din oferta

Pentru acest tip de pariu se iau in considerare si eventualele prelungiri. Daca jucatorul nu va partipa la eveniment, pariul se considera nul si primeste cota de 1.0.

 • clasare in competitie
 • Castigator competitie
 • Cine merge mai departe

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLUL 24. HOCHEI

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

1) Pariul Meci de baza.

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în timpul regulamentar de joc.

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc

X – rezultat de egalitate in timpul regulamentar

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc

2) Pariul “Cine castiga meciul”

La acest pariu va conta rezultatul si dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri ori lovituri de departajare;

2 – castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc sau dupa prelungiri ori lovituri de departajare

3) Pariul Prima perioada/A doua perioada/ A treia perioada

Variante:

1 – castiga echipa gazda Prima perioada/A doua perioada/ A treia perioada.

X – rezultat de egalitate in Prima perioada/A doua perioada/ A treia perioada

2 – castiga echipa oaspete Prima perioada/A doua perioada/ A treia perioada

.4) Pariul Total Goluri/Prima Perioada Total Goluri

Variante:

S – Se inscriu sub “n” goluri in timpul regulamentar/prima perioada

P – Se inscriu peste “n” goluri in timpul regulamentar/prima perioada

5) Pariul Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul, in timpul regulamentar, cu handicapul de “n” goluri din oferta

2 –  Echipa oaspete castiga meciul, in timpul regulamentar, cu handicapul de “n” goluri din oferta

La acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap.

6) Pariul Primul gol

Variante:

1 – Echipa gazda inscrie primul gol in timpul regulamentar de joc

X – Nici una dintre echipe nu inscrie in timpul regulamentar de joc

2 – Echipa oaspete inscrie primul gol in timpul regulamentar de joc

7) Pariul Prima Perioada/Final

Variante:

 • gazdele conduc la sfarsitul primei perioade si castiga la final (1/1)
 • gazdele conduc la sfarsitul primei perioade, egal la final (1/X)
 • gazdele conduc la sfarsitul primei perioade, oaspetii castiga la final (1/2)
 • egal la sfarsitul primei perioade, gazdele castiga la final (X/1)
 • egal atat la sfarsitul primei perioade, cat si la final (X/X)
 • egal la sfarsitul primei perioade, oaspetii castiga la final (X/2)
 • oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade, gazdele castiga la final (2/1)
 • oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade, egal la final (2/X)
 • oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade si castiga la final (2/2)

La omologare se tine cont de rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar.

8) Pariul Ambele echipe marcheaza/ Ambele echipe marcheaza in prima perioada

Variante:

Da – Ambele echipe marcheaza in timpul regulamentar/ in prima perioada, cel putin un gol

Nu – Nici o echipa nu marcheaza sau doar una marcheaza in timpul regulamentar/ in prima perioada

9) Pariul Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul impar

Atentie: scorul de 0-0 se considera par.

10) Combinatii – SUCCESIUNE EVENIMENTE – timp regulamentar

Clientul poate paria pe urmatoarele variante:

1P- castiga gazdele si se marcheaza peste “n” goluri

1S- castiga gazdele si se marcheaza sub “n” goluri

2P – castiga oaspetii si se marcheaza peste “n” goluri

2S – castiga oaspetii si se marcheaza sub “n” goluri

11 Pariul de tip Prima perioada sau FINAL (PpSF) in care clientul trebuie sa indice pronosticul la finalul primei perioade sau la final.

In cazul acestui tip de pariu exista 3 tipuri de pronosticuri:

1 – gazdele conduc la sfarsitul primei perioade sau castiga la final

X – rezultatul trebuie sa fie egal ori la sfarsitul primei perioade, ori la final

2 – oaspetii conduc la sfarsitul primei perioade sau castiga la final

12 Pariuri speciale

 1. Clasare in competitie
 2. Castigator competitive
 3. Cine merge mai departe
 4. Goluri jucător – se iau în considerare golurile înscrise de către jucătorul ales de catre Client din cadrul ofertei de pariere, inclusiv cele din eventualele prelungiri sau lovitura decisivă de la loviturile de departajare (de penalitate);
 5. Pase de gol (Assist) – se iau în considerare pasele de gol ale jucătorului ales de catre Client din cadrul ofertei de pariere, aşa cum apar acestea în statistica oficială a partidei, înregistrată la forul organizator al competiţiei, inclusiv pasa de gol din eventualele prelungiri;
 6. Puncte jucător – se iau în considerare toate golurile şi pasele de gol decisive (assist), ale jucătorului ales de catre Client din cadrul ofertei de pariere, aşa cum apar acestea în statistica oficială a partidei, înregistrată la forul organizator al competiţiei.
 • Gol jucător = 1 punct;
 • Assist jucător = 1 punct

La suma combinată a golurilor şi a paselor decisive se adaugă şi reuşitele din eventualele prelungiri sau lovitura decisivă de la loviturile de departajare (de penalitate).

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

Articolul 25. HANDBAL

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

 1. Meci de baza

Variante:

1 – castiga echipa gazda in timpul regulamentar de joc

X – rezultat de egalitate in timpul regulamentar

 • castiga echipa oaspete in timpul regulamentar de joc
 1. Pariul Prima repriza/A doua repriza

Variante:

 • –castiga echipa gazda Prima repriza/A doua repriza

X – rezultat de egalitate in Prima repriza/A doua repriza

 • – castiga echipa oaspete Prima repriza/A doua repriza

Se considera ca a doua repriza incepe de la scorul de 0:0.

 1. 3. Pariul Total Goluri/Prima Repriza Total Goluri / A doua repriza Total Goluri

Variante:

S – numarul total de goluri este sub granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza

P – numarul total de goluri este peste granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar/prima repriza/ a doua repriza

 1. Pariul Total Goluri Gazde/Total Goluri Oaspeti

Variante:

S – numarul total de goluri inscris de gazde/oaspeti este sub granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar

P – numarul total de goluri inscris de gazde/oaspeti este peste granita de “n” goluri din oferta, in timpul regulamentar

 1. Pariul In ce repriza se marcheaza mai mult

Variante:

 • in prima repriza se inscriu mai multe goluri decat in cea de-a doua repriza

X – numarul de goluri inscris in cele doua reprize este acelasi

2-  in repriza a doua se inscriu mai multe goluri decat in prima

 1. Pariul Handicap/Prima Repriza Handicap/A doua Repriza Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din oferta

2 –  Echipa oaspete castiga meciul, in timpul regulamentar/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din oferta

La acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap

 1. 7. Pariul Pauza/Final

– gazdele conduc la pauza si castiga la final (1/1)

– gazdele conduc la pauza, egal la final (1/X)

– gazdele conduc la pauza, oaspetii castiga la final (1/2)

– egal la pauza, gazdele castiga la final (X/1)

– egal atat la pauza, cat si la final (X/X)

– egal la pauza, oaspetii castiga la final (X/2)

– oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final (2/1)

– oaspetii conduc la pauza, egal la final (2/X)

– oaspetii conduc la pauza si castiga la final (2/2)

 1. Pariul Primul Gol
 • – Echipa gazda inscrie primul gol in meci
 • – Echipa oaspete inscrie primul gol in meci
 1. 9. Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamentar de joc este unul impar

 1. Pariul de tip PAUZA sau FINAL (PSF) in care clientul trebuie sa indice pronosticul la pauza sau la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PAUZA sau FINAL exista 3 tipuri de pronosticuri:

– pentru pronostic 1, gazdele conduc la pauza sau castiga la final

– pentru pronostic X, rezultatul trebuie sa fie egal ori la pauza, ori la final

– pentru pronostic 2, oaspetii conduc la pauza sau castiga la final

 1. Pariuri speciale
 2. Cine merge mai departe
 3. Cine castiga meciul
 4. Total lovituri de la 7 metri
 5. Total eliminari de 2 minute
 6. Total goluri jucator – Pentru acest tip de pariu se iau in considerare si eventualele prelungiri. Daca jucatorul nu va partipa la eveniment, pariul se considera nul si primeste cota de 1.0.
 7. Castiga competitia, clasare

In cazul anumitor pariuri speciale, Organizatorul va anunta dacă va tine cont de rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLUL 26 . VOLEI

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

 1. Meci de baza

Variante:

1 – castiga meciul echipa gazda

2 – castiga meciul echipa oaspete

 

 1. Pariul Primul set

Variante:

1 – echipa gazda castiga setul 1

2 – echipa oaspete castiga setul 1

 

 1. Pariul Total puncte

Variante:

S – numarul total de puncte, realizat in meci, este sub granita de “n” din oferta

P – numarul total de puncte, realizat in meci, este peste granita de “n” din oferta

 

 1. Pariul Handicap seturi

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul cu handicapul de “n” seturi din oferta

2 – Echipa oaspete castiga meciul cu handicapul de “n” seturi din oferta

 

 1. Pariul Handicap puncte

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul cu handicapul de “n” puncte din oferta

2 – Echipa oaspete castiga meciul cu handicapul de “n” puncte din oferta

 

 1. Pariul Scor Corect

Se indica scorul corect, pe seturi, la finalul meciului:

Variante: 3-0, 3-1, 3-2, 0-3, 1-3, 2-3

 

 1. Pariuri speciale
 2. Castigator turneu
 3. Clasare in competitie
 4. Total puncte per echipa

In cazul anumitor pariuri speciale, Organizatorul va anunta si va tine cont de rezultatul dupa eventualul set de prelungiri. Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

VOLEI PE PLAJA

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, Handicap, Total puncte, Castigator turneu, clasare, duel etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 27. POLO

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri.

 

 1. Meci de baza

Variante:

1 – echipa gazda castiga meciul in timpul regulamentar

X – se consemneaza rezultat de egalitate in timpul regulamentar

2 – echipa oaspete castiga meciul in timpul regulamentar

 

 1. Pariul primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

Variante:

1 – castiga echipa gazda primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

X – rezultat de egalitate in primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

2 – castiga echipa oaspete primul sfert/al doilea sfert/ al treilea sfert/ al patrulea sfert.

 

 1. Pariul Handicap/ Primul sfert Handicap/ Al doilea sfert Handicap/Al treilea sfert Handicap/ Al patrulea sfert Handicap/ Prima repriza Handicap/ A doua repriza Handicap

Variante:

1 – Echipa gazda castiga meciul in timpul regulamentar/Primul sfert / Al doilea sfert /Al treilea sfert / Al patrulea sfert/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din oferta

2 – Echipa oaspete castiga meciul in timpul regulamentar/ Primul sfert / Al doilea sfert/Al treilea sfert / Al patrulea sfert/prima repriza/a doua repriza cu handicapul de “n” goluri din ofertaLa acest tip de pariu se pot oferi mai multe variante de handicap.

 

 1. Pariul Total goluri

Variante:

S – Se inscriu sub “n”goluri in timpul regulamentar

P – Se inscriu peste “n”goluri in timpul regulamentar

 

 1. Pariul Total goluri gazde/Total goluri oaspeti

Variante:

S – Echipa gazda/oaspete inscrie sub “n”goluri in timpul regulamentar

P – Echipa gazda/oaspete inscrie peste “n”goluri in timpul regulamentar

 

 1. Pariul Par/Impar

Variante:

PAR – numarul de goluri inscrise in timpul regulamentar de joc este unul par

IMP – numarul de goluri inscris in timpul regulamenatr de joc este unul impar

 

 1. Pariuri speciale
 2. castigator competitie
 3. Clasare in competitie

 

In cazul anumitor pariuri speciale, Organizatorul va anunta si va tine cont de rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLUL 28. FOTBAL DE SALA

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în cadrul timpului de joc regulamentar, în afara de cazul în care Organizatorul hotaraşte deja în oferta ca, pentru anumite evenimente conteaza rezultatul final, stabilit dupa prelungiri si/sau executarea loviturilor de penalitate.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Prima repriza, A doua repriza, handicap, total goluri, Victorie, Par/Impar, Cine se califica, Cine merge mai departe, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 29. FOTBAL PE PLAJA

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în cadrul timpului de joc regulamentar, în afara de cazul în care Organizatorul hotaraşte deja în oferta ca, pentru anumite evenimente conteaza rezultatul final, stabilit dupa prelungiri si/sau executarea loviturilor de penalitate.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Prima repriza, A doua repriza, A treia repriza, Handicap, Total goluri, Victorie, Par/Impar, Cine castiga meciul, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 30.  FOTBAL AMERICAN

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în cadrul timpului de joc regulamentar, incluzand in timpul de joc si eventualele scurtari, decizii luate in conformitate cu regulile ce guverneaza acest tip de sport.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Primul sfert, Al doilea sfert, Al treilea sfert, Al patrulea sfert, Handicap, Total puncte, Total Puncte Gazde/Oaspeti,  Par/Impar, Cine castiga meciul, Cine merge mai departe, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 31. FOTBAL AUSTRALIAN

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista urmatoarele tipuri de pariuri: Meci de baza, Handicap, Total puncte, Par/Impar, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 32. HOCHEI PE IARBA/BANDY/IN-LINE HOCKEY

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit in timpul de joc regulamentar, cu exceptia tipului de pariu “Cine castiga meciul (CM)” caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceste discipline sportive se poate paria şi pe prima repriza, pe a doua repriza, Handicap, Total Goluri clasare in competitie, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 33. BASEBALL

 

Rezultatul final se omologheaza dupa terminarea evenimentului, incluzand in timpul de joc eventualele prelungiri sau scurtari, decizii luate in conformitate cu regulile ce guverneaza acest tip de sport.

Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau întrerupt înainte de scurgerea timpului de joc regulamentar pariul pentru acest eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00 (nu se aplica regula celor 36 de ore). În cazul pariurilor de genul „ Cine merge mai departe?“, „Cine câştiga cupa ?“, etc. şi în general al pariurilor pe termen lung se aşteapta pâna la redisputarea evenimentului respectiv.

Daca într-o zi se joaca doua meciuri între aceleaşi echipe se ia în calcul rezultatul primului eveniment.

Daca echipa abandoneaza înainte de începerea evenimentului, pariul legat de clasamentul primelor echipe victorioase este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip Handicap, Total Puncte, primul inning, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 331 CRICKET

 

Oferta pentru cricket poate cuprinde următoarele tipuri de pariuri:

 1. Rezultat Final;
 2. Handicap;
 3. Total Puncte;
 4. Câștigătoarea meciului (incl. super over) – Gazde/ Oaspeti;
 5. Total run-uri – Sub/ Peste;
 6. Total run-uri echipa gazda – Sub/ Peste;
 7. Total run-uri echipa oaspete – Sub/ Peste;
 8. Runs echipa gazda;
 9. Runs echipa oapete;
 10. Număr impar/par de runs – impar/ par;
 11. Număr de runs în over-ul cu cele mai multe înscrieri;
 12. Care echipă va avea over-ul cu cele mai multe înscrieri – gazde/ egalitate/ oaspeti;
 13. Va fi un superover? – da/ nu;
 14. Va fi egalitate? – da/ nu;
 15. Care echipă va conduce după x overs? – gazde/ egalitate/ oaspeti;
 16. Total runs echipa gazdă după x overs – peste/ sub;
 17. Total runs echipa oaspete după x overs – peste/ sub;

 

Niciun tip de pariu nu ia în considerare perioada super over, cu exceptia cazului cand este specificat in oferta de pariere.

 

ARTICOLUL 34. RUGBY

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit in timpul de joc regulamentar. Exista si exceptii de la aceasta regula, in cazul anumitor pariuri (cine merge mai departe,cine castiga cupa,etc.) dar Organizatorul va anunta acest lucru din timp – caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip Handicap, Total Puncte, Victorie, Par/Impar, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 35. CURSE DE AUTOMOBILE, MOTOCICLETE, CICLISM

 

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare întotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca evenimentul este suspendat sau contramandat şi nu se reia în decurs de 36 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre sportivi, se calculeaza cursul 1.00. Daca unul dintre sportivi abandoneaza înainte de începerea competiţiei se calculeaza cursul 1.00.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Daca evenimentul se reia pe acelaşi circuit în decursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

În cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizatori, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariuri: Castigator cursa, clasare, Duel, castigator competitie, etc.

La competiţiile gen Turul Franţei (Tour de France), pot apărea următoarele tipuri de pariuri:

 • Clasat primul în clasamentul pentru Tricoul Verde după etapă/la finalul competiţiei.
 • Clasat primul în clasamentul pentru Tricoul Alb cu buline roșii după etapă/la finalul competiţiei.
 • Clasat primul în clasamentul pentru Tricoul Alb după etapă /la finalul competiţiei.
 • Clasat primul în clasamentul pentru Tricoul Galben după etapă /la finalul competiţiei.
 • Număr de tricouri Galbene câştigate de-a lungul Turului de către un ciclist – sub/peste.
 • Câţi concurenţi au purtat tricoul Galben de-a lungul Turului – sub/peste.
 • Echipă câştigătoare Tur/etapă.
 • Număr participanţi care trec linia de sosire la finalul Turului/etapei.
 • Diferenţa de timp înregistrată între primul clasat şi cel de-al doilea la finalul Turului/etapei.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLUL 36. FORMULA 1

 

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare întotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariuri:

 1. Pariul pe cursa

Variante:

1-1 – pilotul pariat castiga cursa la final

1-2 – pilotul pariat termina cursa in primii doi (locul 1 sau locul 2)

1-3 – pilotul pariat termina cursa in primii trei

1-5 – pilotul pariat termina cursa in primii cinci

1-10 – pilotul pariat termina cursa in primii zece

În cazul in care pilotul abandoneaza sau din oricare alt motiv nu se clasifica la sfârşitul oficial al acesteia se considera ca nu s-a clasificat. Pariurile pe respectivul pilot vor fi declarate pierdute.

 1. Pariul pe calificari la cursa

Variante:

1-1 – pilotul pariat castiga calificarile (locul 1 – pole position)

1-2 – pilotul pariat termina calificarile in primii doi

1-3 – pilotul pariat termina calificarile in primii trei

1-5 – pilotul pariat termina calificarile in primii cinci

1-10 – pilotul pariat termina calificarile  in primii zece

 1. Pariul Duel in cursa

Care dintre cei 2 competitori ocupa un loc mai bun la finalul cursei.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

 1. Alte tipuri de pariuri

Diferenta intre locul 1 si locul 2 la finalul cursei (Avans timp castigator cursa)

Diferenta intre locul 1 si locul 2 la finalul calificarilor (Avans timp castigator pole-position)

Pleaca din pole-position si castiga cursa?

Tur rapid: Cine va avea cel mai rapid tur de circuit in cursa (se considera timpii stabiliţi de catre primele anunţuri oficiale)

Se clasifica/ Nu se clasifica la finalul cursei: Pilotul respectiv este clasat la sfarsitul cursei indiferent de distanţa la care se afla de câştigatorul cursei.

Nr. de monoposturi care se clasifica la finalul cursei: Cate monoposturi se clasifica la finalul cursei(se iau in considerare toate monoposturile clasate la sfirsitul cursei indiferent de distanta sau nr. de tururi de circuit situate fata de cistigatorul cursei)

Rezultatele pariurilor vor fi omologate conform clasamentului oficial anuntat de catre organizatorii cursei (conform regulamentelor FIA).

Pe acelaşi Bilet nu se poate combina acelaşi pilot pe tipuri diferite de  pariu.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLUL 37. SNOOKER

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca un participant se retrage sau este exclus înainte de începerea turneului, pariurile pe câştigarea Evenimentului de catre respectivul participant sunt considerate nule si se acorda cota 1.00.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip:

Meci de baza, Cine castiga primul frame?, Primul frame/final meci, Handicap, Total Frame-uri, Castigator competitie, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 38. DARTS

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca un participant se retrage sau este exclus înainte de începerea turneului, pariurile pe câştigarea Evenimentului de catre respectivul participant sunt considerate nule si se acorda cota 1.00.

Pentru aceasta disciplina sportiva pot exista pariuri de tip:

Meci de baza, Duel, Total leg-uri, Handicap leg-uri, Castigator Competitie, Clasare.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 39. SPORTURI DE CONTACT

 

Pentru omologarea evenimentelor se iau în considerare rezultatele finale stabilite de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Tipuri de sporturi de contact: box, lupte, judo, K1, ultimate fighting (UFC), kickboxing, etc.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, castigator competitie, in ce repriza se va produce KO, clasare, etc.

Va fi considerat câştigator al evenimentului sportivul care, la sfârşitul luptei, va fi anunţat ca invingator.

În cazul în care unul dintre concurenti nu termina meciul, înainte de scurgerea timpului regulamentar, din cauza abandonului (accidentare, renunţare, etc.), concurentul ramas în competiţie va fi considerat învingator şi se va lua în considerare cursul jucat.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începerea meciului, din cauza abandonului unuia dintre concurenti, se calculeaza cursul 1.00.

Daca unul dintre concurenti abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Daca evenimentul este întrerupt şi nu se reia în decursul a 36 de ore se va calcula curs 1.00. Daca evenimentul se reia în cursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLUL 40. ATLETISM

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru disciplinele sportive ale atletismului putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Castigator disciplina, castigator competitie, clasare, duel concurenti etc.

Daca evenimentul este întrerupt şi nu se reia în decursul a 36 de ore, se va calcula cursul 1.00. Daca evenimentul se reia în curs de 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începerea confruntarii din cauza abandonului unuia dintre sportivi, se calculeaza cursul 1.00.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

În cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizator, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLULL 41. GOLF

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare întotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunţuri oficiale (care are valoare şi în cazul în care competiţia se desfaşoara doar cu 15 gropi din 18).

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Castigator turneu, clasare, duel etc.

Daca evenimentul este contramandat sau suspendat şi nu se reia în decursul a 36 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre sportivi, se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul se reia în cursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

În cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizator, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

 

ARTICOLUL 42. BOWLS

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale. Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau de decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Acest sport se joaca pe seturi, pana la desemnarea castigatorului, neexistand posibilitatea ca evenimentul sa se termine la egalitate.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, Castigator turneu, clasare, duel etc.

Daca evenimentul este contramandat sau suspendat si nu se reia in decursul a 36 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul si se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este contramandat inainte de incepere din cauza abandonului unuia dintre participanti, se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul se reia în cursul a 36 de ore, se iau în considerare cursurile jucate.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

 

ARTICOLUL 43. SPORTURI DE IARNA

 

Pentru omologarea evenimentelor se iau în considerare întotdeauna clasamentele stabilite de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

În cazul în care unul dintre sportivii aflaţi în competiţie abandoneaza înainte de începerea competiţiei, se calculeaza cursul 1.00. Daca evenimentul este întrerupt sau contramandat şi nu se reia în decurs de 36 de ore, se calculeaza cursul 1.00. În cazul schimbarii locului de desfaşurare al evenimentului, schimbare care nu a fost anunţata de organizator, pariul este nul şi se calculeaza cursul 1.00. Daca unul dintre sportivi este descalificat sau abandoneaza în timpul evenimentului, se considera ca a participat la competiţie.

Daca evenimentul are loc în decurs de 36 de ore pe aceeaşi pârtie, trambulina, traseu se iau în considerare cursurile jucate.

La categoria sporturi de iarna intalnim urmatoarele discipline: schi alpini, schi fond, biatlon, sarituri cu schiurile, bob, sanie, patinaj artistic, curling, skeleton, combinata nordica, patinaj viteza, snowboarding, etc.

Pentru aceste discipline sportive putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Castigator cursa /etapa/competitie/faza/turneu, clasare, duel, etc.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

ARTICOLUL 44. TENIS DE MASA

 

Pentru omologarea evenimentului se ia în considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunţuri oficiale.

Nu se ia în considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Pentru aceasta disciplina sportiva putem avea urmatoarele tipuri de pariu:

Meci de baza, Handicap, Total puncte, Castigator turneu, clasare, duel etc.

În cazul în care jucatorii au terminat meciul înainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renunţare, descalificare, etc.) pariul se considera nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cursul 1.00.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor anterioare, de la celelalte sporturi.

 

ARTICOLUL 45 SPORTURI ELECTRONICE (eSports)

 

Deciderea pariurilor se va baza pe rezultatul oficial declarat de către forul relevant de reglementare al competiției specifice. Nu se poate paria pe cei care nu participă.

Un meci nejucat sau amânat va fi considerat ca un neparticipant în scopul deciderii pariurilor doar dacă acesta este jucat în maxim 36 de ore de la ora de start programată inițial.

Pariurile vor fi nule dacă jocul este listat incorect.

Dacă un meci este jucat înainte de data/ora de start programată, atunci toate pariurile plasate după ora actuală de start vor fi nule. Toate pariurile plasate înainte de ora actuală de start vor fi valabile.

Să câștige meciul/să câștige harta – dacă un meci sau o hartă este rejucată după un rezultat de egalitate, meciul sau harta rejucată vor fi considerate ca o entitate separată. În cazul în care un meci sau o hartă începe dar nu este terminată, atunci toate pariurile vor fi nule doar dacă, după startul jocului, un jucător a fost descalificat, caz în care jucătorul/echipa care se califică la runda următoare sau căruia îi este atribuită victoria de către forul de reglementare al competiției specifice va fi considerat câștigătorul în scopuri de decidere a pariurilor.

Dacă un meci sau o hartă este rejucată din cauza unei deconectări, toate pariurile în secțiunea specifică vor fi nule doar dacă rezultatul final este deja determinat. Meciul sau harta rejucată vor fi considerate ca o entitate separată.

Dacă un jucător/echipă câștigă la masa verde (walkover) cel puțin o hartă înainte de începerea meciului, toate pariurile vor fi nule.

Pariurile de handicap / total hartă / scor corect / Prima echipă care ajunge la sunt nule dacă numărul de hărți conform regulamentului este modificat sau diferă de cele oferite în scopul parierii. În cazul în care un meci începe dar nu este finalizat, pariurile vor fi nule doar dacă rezultatul final nu a fost deja determinat.

StarCraft II

Pariuri pe hartă: în cazul unui egal, pariurile să câștige harta vor fi nule, cursa câștigătoare / națiunea jucătorului câștigător: în cazul în care un meci începe dar nu se termină, pariurile vor fi nule doar dacă rezultatul final nu a fost deja determinat.

CS:GO (Counter Strike)

Deciderea pariurilor se va face numai în timpul regulamentar

Pariuri pe hartă: în cazul unui egal, pariul să câștige harta va fi decis de rezultatul din prelungiri

Pariuri handicap runde – pariurile sunt nule dacă numărul regulamentar de runde s-a modificat sau diferă de cele oferite pentru pariere. În cazul în care un meci începe dar se termină, pariurile vor fi nule doar dacă rezultatul final nu a fost deja determinat

Toate posibilele turnee – Meci

Variante: 1 x 2

1 – câștigă echipa gazdă în timpul regulamentar de joc

X – rezultat de egalitate în timpul regulamentar de joc

2 – câștigă echipa oaspete în timpul regulamentar de joc

DOTA2/ League of Legends

Pariuri pe hartă: în cazul unui egal, pariurile să câștige harta vor fi nule

Pariurile pentru primul kill: vor fi decise în baza scorurilor oficiale

Toate pariurile pe bază de timp sunt decise pe baza ceasului din joc și nu cuprind perioada înainte ca minionii/creepi să fie spawnați. În cazul în care un meci începe dar nu setermină, pariurile vor fi nule doar dacă rezultatul final nu a fost deja determinat

Toate posibilele turnee – Câștigător meci

1 – câștigă echipa gazdă în timpul regulamentar de joc

2 – câștigă echipa oaspete în timpul regulamentar de joc

Toate posibilele turnee

Harta 1/2/3 câștigător-La acest tip de pariu se considera câștigător cel care își adjudecă Harta 1/2/3.

Variante:

1 – harta 1/2/3 este câștigată de jucătorul trecut primul în ofertă

2 – harta 1/2/3 este câștigată de al doilea jucător în ofertă

Pariul Handicap la hărți (-1,5)

Variante:

1 – echipa gazdă cîștigă meciul cu handicapul de “1,5” hărți

2 – echipa oaspete câștigă meciul cu handicapul de “1,5” hărți

Pariu Total hărți (2,5)

Variante:

S – numărul total de hărți, realizat în meci, este sub granița de 2,5

P – numărul total de hărți, realizat în meci, este peste granița de 2,5

Scor corect – Se indică scorul corect, pe hărți, la finalul meciului:

Varinate:

2-0, 2-1,1-2,0-2

Minim o Hartă câștigător 1 – Prima echipă cîștigă minim o hartă în meci

Minim o Hartă câștigător 2 – A doua echipă căștigă cel puțin o hartă în meci

Pentru rezultatul evenimentului se ia în considerare rezultatul stabilit în timpul regulamentar de joc.

Pariuri speciale

Clasare în competitie – loc ocupat

Castigator competitie

Cine merge mai departe

Organizatorul BET ACTIVE CONCEPT S.R.L. isi rezervă dreptul de a introduce si alte tipuri de pariuri speciale, ce vor fi explicate in oferta.

 

CAPITOLUL VII – PARIURILE PE NUMERE EXTRASE LA LOTERIILE INTERNATIONALE

 

ARTICOLUL 46 Parierea pe numere

Pariurile pe numere sunt definite ca fiind pariurile efectuate de jucatori pe evenimente constand in extrageri de numere efectuate la loteriile internationale, de catre societati internationale autorizate in acest sens, cu exceptia extragerilor efectuate de catre Loteria Romana.

Activitatea de pariere pe numere se va desfasura in toate agentiile/punctele de lucru ale societatii organizatoare. Pariurile pe numere extrase la loteriile internationale nu presupun participarea efectiva a jucatorilor la loteriile din oferta Organizatorului.

Organizatorul stabileste prin oferta ora pana la care se poate paria. Orice pariu facut dupa aceasta limita de timp este considerat nul, daca exista certitudinea ca pariul nu a fost plasat inainte de inceperea extragerii.

Rezultatul luat in calcul de catre Organizator este rezultatul oficial al extragerilor individuale ale loteriilor, exclusiv numerele de baza. Numerele suplimentare nu sunt considerate valabile.

In cazul in care, intr-o singura zi vor fi efectuate doua sau mai multe extrageri la o loterie, pentru evitarea oricaror neintelegeri, Organizatorul va lua in calcul numai rezultatul oficial al primei extrageri. Ora inscrisa este ora Romaniei.

Daca o extragere programata intr-o zi nu se va efectua in acea zi, atunci toate biletele jucate pentru acea loterie vor primi cota de 1.0! Nu se aplică regula celor 36 de ore.

Selectiile de numere nu pot fi combinate cu nici un alt eveniment de pariere si nici nu se pot combina doua sau mai multe extrageri in pariuri cumulative.

Rezultatele extragerilor efectuate la loterii vor fi validate de catre sociatetea organizatoare de pariuri, pe baza datelor inscrise in site-urile oficiale ale organizatorilor extragerilor.

Societatea isi asuma raspunderea pentru exactitatea preluarii datelor de pe site-urile oficiale ale organizatorilor extragerilor.

Regulile Organizatorului se vor aplica in orice cazuri neacoperite de regulile privind parierea pe numere.

Oferta de pariere va fi adusa la cunostinta clientilor/jucatorilor inainte de desfasurarea evenimentelor (extragerilor) prin afisare la sediul agentiilor/punctelor de lucru, teletext, web site, publicatii, etc.

Instructiuni de Pariere

 1. Pariul simplu

Acest tip de pariu ofera posibilitatea de a paria intre un numar si maximul stabilit de organizator pentru fiecare loterie in parte. Pentru ca un Bilet simplu sa fie castigator trebuie indicate corect toate numerele, in caz contrar Biletul este necastigator.

Miza minima acceptata pe un Bilet simplu este de 0,95 Lei .

Castigul maxim acordat pentru un Bilet simplu este de 300.000 lei.

 1. Pariul combinat

Acest tip de pariu ofera posibilitatea de a paria intre unul si maximul de numere stabilite de Organizator, pentru fiecare loterie in parte, cu posibilitatea de a opta pentru o anumita combinatie. Se poate conditiona un maxim de numere dintr-o marja de numere, stabilita de catre Organizator, pentru fiecare loterie in parte. Pentru ca un Bilet combinat sa fie castigator trebuie  sa indeplineasca conditia de minim a combinatiei alese, in caz contrar Biletul este necastigator.

Miza minima acceptata pe un Bilet combinat este de 0,95 Lei (1 leu cu taxe) .

Castigul maxim acordat pentru un Bilet combinat este de 300.000 LEI.

Pe Biletele combinate exista posibilitatea de a se juca simultan mai multe combinatii.

 1. Alte tipuri de pariuri

Clientul va avea posibilitatea de a alege din oferta si alte tipuri de pariuri: Cate numere pare vor fi extrase?;  Va fi cel mai mic numar extras par?; Suma numerelor extrase va fi (sub/peste)…?; Va fi mai mare suma numerelor extrase pare sau impare?; Vor fi extrase numere intre 1 si 9?; etc.

 

 

CAPITOLUL VIII – PARIURI LIVE

 

Art. 47  Pariuri live

 

Pariurile LIVE sunt pariuri in cota fixa in care clientul poate indica rezultatele evenimentelor sportive propuse pe parcursul desfasurarii lor.

Organizatorul, in punctele de lucru unde este posibil tehnic, va asigura transmisia TV a evenimentelor si va organiza pariuri pe parcursul desfasurarii  evenimentului (pariuri LIVE).

Pariurile Live vor fi stabilite de Organizator si anuntate clientilor inainte de efectuarea biletelor. Biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia. Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului.

Cotele care au fost valabile in momentul plasarii pariului pot fi schimbate pana la tiparirea biletului. Cotele din oferta de pariuri pot suferi modificari în timpul desfaşurarii evenimentului, iar informaţiile, privind fiecare schimbare de cota, se transmit automat pe monitoarele din agenţii.

 

47.1 Conditii pentru Pariurile Live

 1. a) Conditii Generale

MIZA MINIMA: 1,90 lei + TA

MIZA MAXIMA: 2.857,14 lei + TA

CASTIG MAXIM 50.000 LEI

Nu se pot paria pe un singur bilet derivatele aceluiasi eveniment.

Pe un bilet de pariere se accepta maxim 20 evenimente;

Pe orice bilet se ADAUGA taxa de administrare (TA) de 5 % din valoarea mizei;

Pariul este efectuat în momentul tipăririi biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tipărirea acestuia

În cazul în care transmisiunea TV a evenimentului sportiv depăşeşte ora de inchidere a agentiei pariurile efectuate se vor plati in ziua imediat urmatoare.

Biletele pot fi jucate solo, cumulativ, cu combinaţii (tip sistem) sau multiplu (cuprinde o serie de evenimente ce sunt omologate individual, miza pe eveniment rezultând din împărţirea mizei jucate la numărul de evenimente – se acceptă minim 1,90 lei pe eveniment). Pe un bilet multiplu se pot juca minim un eveniment şi maxim 15 evenimente.

 

Daca un eveniment este contramandat sau suspendat, întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc şi nu este rejucat sau continuat din minutul intreruperii în decurs de 48 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul şi se calculeaza cursul 1.00.

Dreptul pariorului la ridicarea câștigului expiră după 15 zile de la data terminării evenimentului.

 

 1. b) Bonusuri pentru Pariuri Live

Organizatorul poate acorda un bonus jucatorilor in cuantum de 5% aplicat la valoarea castigului obtinut pe bilet(fara a depasi castigul maxim). Acest bonus se acorda biletelor de pariere castigatoare, simple si de tip sistem,  plasate doar la ghiseu, pe evenimente sportive de tip Live din oferta Organizatorului.

In situatia in care pe biletul de pariere sunt evenimente sportive pentru care se acorda cota 1.00 indiferent de motiv, aceasta nu va influenta acordarea bonusului pe biletul de pariere.

 

 1. 2 Situatii speciale

FOTBAL

 1. a) În cazul în care evenimentul se întrerupe (incidente în timpul meciului, timp nefavorabil etc.) pariurile primite sunt valabile înca 24 de ore, iar în cazul în care evenimentul nu se reia pariul este nul (curs 1.00)
 2. b) în cazul în care se acordă un cartonaş (galben sau roșu) unui jucător după ce arbitrul fluieră finalul meciului, acesta nu va fi luat în considerare. Cartonașele (galben sau roșu) acordate la pauză sunt luate în considerare pentru repriza a doua.
 3. c) In cazul in care se acorda un cartonas (galben sau rosu) in afara terenului (jucator de rezerva sau antrenor), acesta nu va fi luat in considerare.
 4. d) La tipul de pariu “Da gol din Penalty”, daca portarul apara penalty-ul si in continuarea actiunii se da gol, acesta va fi luat in considerare ca penalti ratat.
 5. e) La tipul de pariu “Cine da primul gol, al doilea gol marcat, etc.”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.
 6. f) La tipul de pariu “Cine are primul corner, al doilea corner, etc.”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.
 7. g) La tipul de pariu “Cine are primul penalty, al doilea penalty, etc.”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.
 8. h) La tipul de pariu “Cartonas rosu in meci” cu variantele “Da/Nu”, daca dupa sfarsitul evenimentului pariat Organizatorul accepta efectuarea pariului (probleme tehnice), pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.
 9. i) Fiecare pariu a carui cota in momentul acceptarii, realizarii, desfasurarii pariului nu corespunde cotei reale de pe piata, va primi cota 1.0.
 10. j) In cazul intreruperii transmisiei din motive tehnice, care poate provoca lipsa de date pentru Organizator, anumite pariuri deschise vor putea fi considerate nule (curs 1.00).
 11. k) În toate cazurile când se realizează pariuri pe cartonaşe galbene, cartonaşul roşu nu se va lua în considerare. Dacă un jucător a primit două cartonaşe galbene se va lua în considerare doar un cartonaș galben.

TENIS

 1. In cazul in care jucatorii au terminat jocul inainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renuntare, descalificare, etc.) pariul va fi nul si se va calcula curs 1.00.
 2. Daca evenimentul este intrerupt din diferite motive de catre organizatori si nu depaseste sfarsitul oficial al turneului, toate pariurile sunt deschise in continuare si sunt considerate valide (pana la terminarea meciului sau turneului).
 3. Daca in meciul de tenis a fost schimbata perechea, respectiv pe teren nu se prezinta perechea care a fost anuntata, toate pariurile vor fi nule si se va calcula curs 1.00.
 4. Fiecare pariu a carui cota in momentul acceptarii, realizarii, desfasurarii pariului nu corespunde cotei reale de pe piata, va primi cota 1.0.
 5. La meciurile de dublu, care se decid prin metoda super tie-break (tie-break până la 10, în loc de set decisiv), numărul de game-uri astfel realizat va fi omologat ca fiind suma game-urilor din primele două seturi plus 1 (unul), aferent setului jucat după regula super tie-break.

Exemplu: Rezultatul unui meci de dublu a fost de 2-1 (6-4, 4-6, 10-7). Numărul de game-uri se va calcula astfel: 10 (6+4) + 10 (4+6) + 1 (pentru super tie-break) = 21 game-uri

BASCHET

 1. La tipul de joc “Rezultat final” se vor lua in considerare si eventualele prelungiri.

La tipul de joc “Cine castiga sfertul” (1, 2, 3, 4) este pariul de tip Victorie. In cazul in care scorul este egal la sfarsitul sfertului, clientul va primi inapoi suma de bani platita.

 1. La tipul de joc “Total puncte in meci” sunt luate in considerare punctele obtinute in timpul regulamentar de joc (fara prelungiri).
 2. La tipul de joc “Handicap” sunt luate in considerare pariurile efectuate pentru timpul regulamentar de joc (fara prelungiri).
 3. Pentru pariurile la care se cunosc rezultatele anterior acceptarii biletelor de catre Organizator, se va calcula cursul de 1.00.
 4. Fiecare pariu a carui cotă in momentul acceptarii, realizarii, desfasurarii pariului nu corespunde cotei reale de pe piata, va primi cota 1.0.
 5. 3 RIDICAREA SI IMPOZITAREA CASTIGULURILOR
 6. Castigurile vor putea fi platite imediat dupa finalizarea evenimentelor;
 7. Castigurile se pot plati in orice agentie a Organizatorului, dupa terminarea meciului sau a unei parti din meci (prima repriza, cine marcheaza primul gol, etc)
 8. In cazul in care transmisiunea TV a evenimentului sportiv depaseste ora de inchidere a agentiei pariurile efectuate se vor plati in ziua imediat urmatoare.
 9. d) Dreptul platii castigului la pariurile LIVE este valabil 15 zile.
 10. 4 Tipuri de pariuri

La pariurile live, in functie de categoriile de sporturi, putem intalni urmatoarele tipuri de pariuri:

FOTBAL:

CINE CASTIGĂ MECIUL – variante:

1 – victoria echipei gazdă;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete;

RESTUL MECIULUI – indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar golurile inscrise dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete;

URMATORUL GOL– se pariaza pe echipa care inscrie urmatorul gol in meci – variante:

1 – echipa gazda inscrie urmatorul gol;

X – nici una dintre echipe nu mai inscrie pana la finalul timpului de joc regulamentar;

2 – echipa oaspete inscrie urmatorul gol;

CINE MARCHEAZA PRIMUL GOL – variante:

1– echipa gazda inscrie primul gol;

X – nici una dintre echipe nu inscrie;

2 – echipa oaspete inscrie primul gol;

CINE CASTIGA PRIMA REPRIZA/A DOUA REPRIZA– variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– victoria echipei oaspete;

SUB/PESTE “n” goluri– se refera la numarul de goluricare se vor marca in timpul

regulamentar de joc – variante:

1– sub “n” goluri;

2 – peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri prima repriza– se refera la numarul de goluri care se vor

marca in prima repriza – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri a doua repriza– se refera la numarul de goluri care se vor

marca in repriza a doua – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri GAZDA /OASPETE– se pariaza pe numarul de goluri realizat de echipa gazda/echipa oaspete in timpul de joc regulamentar: variante:

1– sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

HANDICAP  – poate  fi de 0–1, 0–2, 1–0, 2–0, etc.

variante: 1, X, 2

HANDICAPURI ASIATICE

Handicap (0) (zero)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul. Dacă partida se încheie la egalitate ((0) zero goluri diferență), suma pariată va fi returnată. Acest pariu este echivalentul unui pariu de tip Victorie.

Exemplu: Pariezi pe meciul Echipa 1 – Echipa 2, opțiunea Echipa 1 (0 – zero),

Dacă Echipa 1 câștigă, pariul este câștigător.

Dacă meciul se termină egal, miza este rambursată.

Dacă Echipa 1 pierde, pariul este pierzător.

Handicap (+0.25)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul. Dacă partida se încheie la egalitate, pariul se împarte în două – o jumătate a mizei se consideră câștigătoare, iar cealaltă jumătate este rambursată în contul dumneavoastră.

Exemplu: Pariezi 100 LEI pe meciul Echipa 1 – Echipa 2, opțiunea Echipa 1 (+0.25) la o cotă de 2.00.

Dacă meciul se termină cu o remiză câștigați 150 LEI pentru că jumătate din miză (50 LEI) a fost returnată, iar pariul pe cealaltă jumătate de miză a fost câștigător la o cotă de 2.00 (50 X 2.00).

Dacă Echipa 1 se impune câștigați 200 LEI, iar dacă este învinsă pierdeți toți banii.

Handicap (+0.50)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat termină partida la egalitate sau învinge.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa 2, opțiunea Echipa1 (+0.50).

Dacă Echipa 1 se impune, pariul este câștigător.

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 pierde, pariul este pierzător.

Handicap (+0.75)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat termină partida la egalitate sau învinge. Dacă este învinsă la un gol diferență, pierdeți jumătate din miza pariată.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa1 – Echipa 2, opțiunea Echipa1 (+0.75).

Dacă Echipa1 se impune, pariul este câștigător.

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 pierde la un gol diferență, primiți înapoi 50 LEI iar ceilalți 50 LEI mizați sunt pierduți.

Dacă Echipa 1 pierde la două sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (+1)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat termină partida la egalitate sau învinge. Dacă este învinsă la un gol diferență, suma pariată va fi returnată integral.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (+1.00).

Dacă Echipa 1 se impune, pariul este câștigător.

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 pierde la un gol diferență, primiți înapoi suma mizată.

Dacă Echipa 1 pierde la două sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (+1.25)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat termină partida la egalitate sau învinge. Dacă este învinsă la un gol diferență, pariul se împarte în două – o jumătate a mizei se consideră câștigătoare, iar cealaltă jumătate este rambursată în contul dumneavoastră.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa 1 – Echipa 2, opțiunea Echipa 1 (+1.25), la o cotă de 2.00

Dacă Echipa 1 se impune, pariul este câștigător.

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 pierde la un gol diferență, jumătate din pariu este câștigător (50 X 2.00 = 100 LEI), iar cealaltă jumătate de miză este rambursată. Asta înseamnă că aveți un câștig total de 150 LEI.

Dacă Echipa 1 pierde la două sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (+1.5)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat învinge, termină partida la egalitate sau este învinsă la un gol diferență.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa 1 (+1.50).

Dacă Echipa 1 se impune, termină la egalitate sau pierde la un gol diferență, atunci pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 pierde la două sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (+1.75)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat învinge, termină partida la egalitate sau este învinsă la un gol diferență. Dacă este învinsă la două goluri diferență, pierdeți jumătate din miza pariată.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa 1 – Echipa 2, opțiunea Echipa 1 (+1.75).

Dacă Echipa 1 se impune, termină la egalitate sau pierde la un gol diferență, atunci pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 pierde la două goluri diferență, primiți înapoi 50 LEI iar ceilalți 50 LEI mizați sunt pierduți.

Dacă Echipa 1 pierde la trei sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (+2)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat învinge, termină partida la egalitate sau este învinsă la un gol diferență. Dacă este învinsă la două goluri diferență, miza pariată va fi returnată.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa 1 vs Echipa 2, opțiunea Echipa 1 (+2.00).

Dacă Echipa 1 se impune, termină la egalitate sau pierde la un gol diferență, atunci pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 pierde la două goluri diferență, primiți înapoi suma mizată.

Dacă Echipa 1 pierde la trei sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (+2.25)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat învinge, termină partida la egalitate sau este învinsă la un gol diferență. Dacă este învinsă la două goluri diferență, pariul se împarte în două – o jumătate a mizei se consideră câștigătoare, iar cealaltă jumătate este rambursată în contul dumneavoastră.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (+2.25), la o cotă de 2.00

Dacă Echipa1 se impune, termină la egalitate sau pierde la un gol diferență, atunci pariul este câștigător.

Dacă Echipa1 pierde la două goluri diferență, jumătate din pariu este câștigător (50 X 2.00 = 100 LEI), iar cealaltă jumătate de miză este rambursată. Asta înseamnă că ai un câștig total de 150 LEI.

Dacă Echipa1 pierde la trei sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (+2.5)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat învinge, termină partida la egalitate sau este învinsă la mai puțin de trei goluri diferență.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (+2.50).

Dacă Echipa1 se impune, termină la egalitate sau pierde la 1 sau 2 goluri diferență, atunci pariul este câștigător.

Dacă Echipa1 pierde la trei sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

Handicap (-0.25)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat învinge la cel puțin un gol diferență. Dacă partida se încheie la egalitate, pierdeți jumătate din miza pariată.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (-0.25).

Dacă Echipa1 se impune, pariul este câștigător.

Dacă meciul se termină la egalitate, pierdeți 50 LEI iar ceilalți 50 LEI sunt rambursați.

Dacă Echipa1 pierde, pariul este pierzător.

Handicap (-0.5)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (-0.5).

Dacă Echipa1 se impune, pariul este câștigător.

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este pierzător.

Dacă Echipa 1 pierde, pariul este pierzător.

Handicap (-0.75)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin două goluri diferență. Dacă câștigă la diferență de un gol, pariul se împarte în două – o jumătate a mizei se consideră câștigătoare, iar cealaltă jumătate este rambursată în contul dumneavoastră.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa 1 – Echipa 2, opțiunea Echipa 1 ( -0.75), la o cotă de 2.00

Dacă Echipa1 se impune la minim două goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa1 se impune la exact un gol diferență, jumătate din pariu este câștigător (50 LEI X2) iar cealaltă jumătate (50 LEI) din miză este rambursată, deci aveți un câștig total de 150 LEI.

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este pierzător.

Dacă Echipa1 pierde, pariul este pierzător.

Handicap (-1)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin două goluri diferență. Dacă câștigă la diferență de un gol, miza pariată vi se returnează.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa 1 (-1.0).

Dacă Echipa 1 se impune la minim două goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 se impune la exact un gol diferență, miza este rambursată

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este pierzător.

Dacă Echipa 1 pierde, pariul este pierzător.

Handicap (-1.25)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin două goluri diferență Dacă câștigă la diferență de un gol, pierdeți jumătate din miza pariată.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa 1 – Echipa 2, opțiunea Echipa 1 (-1.25).

Dacă Echipa1 se impune la minim două goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa1 se impune la exact un gol diferență, pierdeți 50 LEI iar ceilalți 50 LEI sunt rambursați.

Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este pierzător.

Dacă Echipa1 pierde, pariul este pierzător.

Handicap (-1.50)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin două goluri diferență.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (-1.50).

Dacă Echipa1 se impune la minim două goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 se impune la exact un gol diferență , termină la egalitate, sau pierde, atunci pariul este pierzător.

Handicap (-1.75)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin trei goluri diferență. Dacă câștigă la diferență de două goluri, pariul se împarte în două – o jumătate se consideră câștigătoare, iar cealaltă jumătate este rambursată în contul dumneavoastră.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (-1.75), la o cotă de 2.00

Dacă Echipa1 se impune la minim trei goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa1 se impune la exact două goluri diferență, jumătate din pariu este câștigător (50 LEI X2), iar cealaltă jumătate (50 LEI) de miză este rambursată, ceea ce înseamnă un câștig total de 150 LEI.

Dacă Echipa 1 se impune la exact un gol diferență , termină la egalitate, sau pierde, atunci pariul este pierzător.

Handicap (-2)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin trei goluri diferență. Dacă câștigă la diferență de două goluri, miza pariată va fi returnată.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (-2.0).

Dacă Echipa1 se impune la minim trei goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa1 se impune la exact două goluri diferență, miza este rambursată integral.

Dacă Echipa 1 se impune la exact un gol diferență , termină la egalitate, sau pierde, atunci pariul este pierzător.

Handicap (-2.25)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin trei goluri diferență. Dacă câștigă la diferență de două goluri, pierdeți jumătate din miza pariată.

Exemplu: Pariați 100 LEI pe meciul Echipa1 – Echipa2, opțiunea Echipa1 (-2.25).

Dacă Echipa 1 se impune la minim trei goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 se impune la exact două goluri diferență, primiți 50 LEI înapoi iar ceilalți 50 LEI sunt pierduți.

Dacă Echipa 1 se impune la exact un gol diferență , termină la egalitate, sau pierde, atunci pariul este pierzător.

Handicap (-2.50)

Câștigați dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul la cel puțin trei goluri diferență.

Exemplu: Pariați pe meciul Echipa 1 – Echipa 2, opțiunea Echipa 1 (-2.50).

Dacă Echipa 1 se impune la minim trei goluri diferență, pariul este câștigător.

Dacă Echipa 1 se impune la 1 sau 2 goluri diferență, termină la egalitate, sau pierde, atunci pariul este pierzător.

CINE ARE AL “n” – LEA CORNER– variante:

1 – echipa gazda;

X – nu se va mai executa nici un corner;

2 – echipa oaspete;

URMATORULCARTONAS ROSU – variante:

1– echipa gazda;

2– echipa oaspete

VICTORIE– pariul de tip V (în caz de egalitate, miza

se returnează) – variante:

1 – câștigă echipa gazdă;

2– câștigă echipa oaspete

SUB/PESTE“n”CARTONASE GALBENE– se refera la numarul de cartonase galbene

care se acorda in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – sub “n” cartonase galbene;

2– peste “n” cartonase galbene

CINE ARE PRIMUL PENALTY/URMATORUL– se refera la timpul regulamentar de joc – variante:

1– echipa gazda;

X – nici una dintre echipe;

2 – echipa oaspete

CARTONAS ROSU, PENALTY, AMBELE ECHIPE MARCHEAZA GOL, CAȘTIGĂ AMBELE REPRIZE GAZDA/OASPETE, GAZDELE MARCHEAZA GOL IN AMBELE REPRIZE, OASPETII MARCHEAZA GOL IN AMBELE REPRIZE, TOTAL CORNERE/ INTERVAL TOTAL CORNERE, ULTIMUL CORNER, CINE CASTIGA COMPETITIA, MERGE MAI DEPARTE, LOVITURA DE INCEPERE, PRONOSTIC/SCOR CORECT/URMATORUL GOL PE INTERVAL DE TIMP, SE DA GOL INTR-UN INTERVAL DE TIMP, CINE DA ULTIMUL GOL, PRIMUL/URMATORUL/ULTIMUL CARTONAS GALBEN, MARCHEAZA DIN PENALTY, ETC.

1& P- castiga gazdele si se marcheaza peste 2,5 /3,5 goluri

1 & S- castiga gazdele si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

2 & P castiga oaspetii si se marcheaza peste 2,5/3,5 goluri

2 & S castiga oaspetii si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

X & P- rezultat de egalitate si se marcheaza peste 2,5 /3,5 goluri

X & S- rezultat de egalitate si se marcheaza sub 2,5/3,5 goluri

Şansă dublă şi Total Goluri – variante:

1X & P 2,5 /3,5 – câştigă gazdele ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci peste 2,5 goluri/3,5 goluri

1X & S 2,5 /3,5 – câştigă gazdele ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci sub 2,5 goluri/3,5 goluri

X2 & P 2,5 /3,5 – câştigă oaspeţii ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci peste 2,5 goluri/3,5 goluri

X2 & S 2,5 /3,5 – câştigă oaspeţii ori rezultat de egalitate şi se marchează în meci sub 2,5 goluri/3,5 goluri

Câştigă gazdele/oaspeţii şi ambele echipe marchează – variante:

1 şi ambele echipe marchează – da

2 şi ambele echipe marchează – da

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.1) FOTBAL.

BASCHET:

CINE CASTIGA MECIUL(timp regulamentar) – variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– Victoria echipei oaspete

CINE CASTIGA MECIUL – se pariaza pe cine castiga meciul,

tinandu–se cont si de eventualele prelungiri– variante:

1– victoria echipei gazda;

2– victoria echipei oaspete

RESTUL MECIULUI – indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza

ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar punctele marcate dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete

SUB/PESTE “n” puncte/ in primul sfert/ al doilea sfert/in prima repriza/ etc

– se refera la numarul de puncte care se vor marca in timpul regulamentar de joc/ in

primul sfert/ al doilea sfert/in prima repriza/ etc – variante:

1 – sub “n” puncte;

2– peste “n” puncte

HANDICAP– poate fi de 0–N, N–0, etc– variante:

1, X, 2 (se poate aplica pentru primul sfert, al doilea sfert, prima repriza, al treilea sfert, al patrulea sfert, finalul timpului regulamentar)

HANDICAP  – poate de 0–N,5; N,5–0; etc– variante:

1, 2 (se poate aplica pentru primul sfert, al doilea sfert, prima repriza, al treilea sfert, al patrulea sfert, finalul timpului regulamentar)

VICTORIE – pariul de tip V (in caz de egalitate, miza se returneaza) – variante:

1 – castiga echipa gazda;

2– castiga echipa oaspete

(se poate aplica pentru primul sfert, al doilea sfert, prima repriza, al treilea sfert, al patrulea sfert, finalul timpului regulamentar)

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.3) BASCHET.

HOCHEI

CINE CASTIGA MECIUL (timp regulamentar) – variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– victoria echipei oaspete;

CINE CASTIGA MECIUL– se pariaza pe cine castiga meciul, tinandu–se cont si de

eventualele prelungiri sau de loviturile de penalitate – variante:

1– victoria echipei gazda;

2– victoria echipei oaspete

RESTUL MECIULUI– indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se

pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar golurile

inscrise dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete

URMATORUL GOL– se pariaza pe echipa care inscrie urmatorul gol in meci –

variante:

1 – echipa gazda inscrie urmatorul gol;

X – nici una dintre echipe nu mai inscrie pana la finalul timpului de joc regulamentar;

2 – echipa oaspete inscrie urmatorul gol

SUB/PESTE “n” goluri/ in prima perioada/ a doua perioada/in prima repriza/ etc

– se refera la numarul de goluri care se vor marca in timpul regulamentar de joc

/ in prima perioada/ a doua perioada/in prima repriza/ etc – variante:

1 – sub “n” goluri;

2 – peste “n” goluri

HANDICAP– poate fi de 0–1, 0–2, 1–0, 2–0, etc– variante:1,x,2

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.4) HOCHEI.

TENIS

CINE CAȘTIGĂ MECIUL– variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

CINE CAȘTIGĂ GAME–UL URMATOR– variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

CINE CAȘTIGĂ SETUL 1 (2, 3, 4, 5) – variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

RESTUL MECIULUI– indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar punctele realizate dupa acceptarea pariului – variante:

1 – câștigă jucatorul 1;

2 – câștigă jucatorul 2;

TOTAL GAME–URI/SETURI– sub/peste N,5 – variante:

1 – sub N,5;

2– peste N,5 (se poate aplica pe numar total game–uri in meci, pe numar game–uri in seturi);

HANDICAP GAME-URI – poate fi de 0–N, N–0, etc– variante:

1, X, 2 (se poate aplica pentru primul set, al doilea set, final meci,etc);

HANDICAP GAME-URI poate fi de 0–N,5; N,5–0; etc– variante:

1, 2 (se poate aplica pentru primul set, al doilea set, final meci,etc);

HANDICAP SETURI – variante:

1,2;

CINE CASTIGA URMATORUL PUNCT (IN CADRUL GAME-ULUI), SE AJUNGE LA 40-40?, ETC.

HANDBAL

CINE CASTIGA MECIUL – in timp regulamentar

– variante:

1– victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2– Victoria echipei oaspete;

RESTUL MECIULUI – indiferent de rezultatul inregistrat la momentul parierii, se pariaza ca si cum atunci ar fi scorul de 0–0, fiind luate in considerare doar golurile marcate dupa acceptarea pariului, in timpul regulamentar de joc – variante:

1 – victoria echipei gazda;

X – egalitate;

2 – victoria echipei oaspete

URMATORUL GOL – se pariaza pe echipa care inscrie urmatorul gol in meci – variante:

1 – echipa gazda inscrie urmatorul gol;

X – nici una dintre echipe nu mai inscrie pana la finalul timpului de joc regulamentar;

2 – echipa oaspete inscrie urmatorul gol;

SUB/PESTE “n” goluri – se refera la numarul de goluri care se vor marca in timpul

regulamentar de joc – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri;

SUB/PESTE “n” goluri prima repriza – se refera la numarul de goluri care se vor

marca in prima repriza – variante:

1 – sub “n” goluri;

2– peste “n” goluri

Interpretarea acestor tipuri de pariuri este similara cu explicatia pariurilor de la capitolul III.5) HANDBAL.

In oferta de PARIURI LIVE se pot introduce si alte discipline sportive cu pariurile aferente care se regasc la capitolul III , articolul 11, Discipline sportive.

Organizatorul poate introduce si alte tipuri de pariuri, ce vor fi explicate in oferta.

 

CAPITOLUL IX – PARIURI PE CURSE DE CAI SI CURSE DE CAINI TRANSMISE IN DIRECT

 

Organizatorul poate oferi, prin intermediul terminalelor de pariere, curse de cai si curse de caini transmise in direct.

 

Evenimentele pe curse de cai si caini vor fi transmise direct si vor contine o interfata grafica in care sunt prezentate informatii specifice precum numele, numarul, cotele, progresul cursei. De asemenea, interfata grafica va prezenta periodic informatii despre evenimentele desfasurate (incluzand cotele, clasamentul in urma curselor, schimbarile, cursele zilnice, ora si numele cursei) si va afisa o reluare de 20 de secunde pentru rezultatul obtinut in cadrul evenimentului.

Jucatorii pot realiza pariuri pentru evenimente pe curse de cai si caini pana la momentul inceperii cursei. Pentru erorile tehnice ce nu tin de Organizator, pariurile plasate dupa momentul inceperii cursei vor fi anulate si se va acorda cota 1.

Jucatorul nu are posibilitatea de a anula pariul pe curse de cai si caini dupa plasarea acestuia.

Organizatorul accepta urmatoarele tipuri de pariuri pentru curse de cai si caini transmise in direct prin intermediul terminalului:

Castigator: jucatorul va paria pe calul/cainele care a fost plasat pe primul loc dupa terminarea cursei.

Podium: jucatorul va paria pe calul/cainele  care va finaliza cursa pe primul, al doilea sau al treilea loc, in functie de pronosticul mentionat pe biletul de pariere.

Exacta: jucatorul va alege doi cai/caini ce vor finaliza cursa exact in ordinea selectata.

Primii doi: jucatorul va alege doi cai/caini ce vor finaliza cursa pe primele doua locuri, indiferent de ordinea selectata.

Trifecta: jucatorul va alege trei cai/caini ce vor finaliza cursa exact in ordinea selectata.

Organizatorul accepta pariuri pe cel mult 2 (doua) evenimente pe acelasi bilet de pariere. In acest caz cotele vor fi multiplicate.

Toate pariurile inscrise pe bilet trebuie sa fie castigatoare pentru ca biletul de pariere sa fie considerat castigator.

Pentru evenimentele pe curse de cai si caini exista pariuri ce contin cote de start (denumite in continuare „SP”), iar, in masura in care castigul maxim nu poate fi calculat de la inceput, Organizatorul va acorda castigul maxim pentru biletul de pariere castigator, luand in considerare cotele stabilite pe eveniment cu cel mult 15 minute inainte de inceperea evenimentului.

Se considera participare la cursa atunci cand calul/cainele care a fost aliniat la poarta de start, indiferent de retragerile ulterioare. In cazul in care, inainte de inceperea evenimentului, un participant se retrage din cursa de caini/cai, pariurile plasate pe respectivul participant vor fi considerate necastigatoare. In situatia in care un participant se retrage inainte de inceperea cursei de cai, cotele vor fi recalculate pentru restul participantilor:

 

 

Cota participantului retras Procentaj redus de premiu
1.12<=Q<1.19

1.20<=Q<=1.25

1.26<=Q<=1.30

1.31<=Q<=1.40

1.41<=Q<=1.55

1.56<=Q<=1.65

1.66<=Q<=1.80

1.81<=Q<=1.99

2.00<=Q<=2.20

2.21<=Q<=2.50

2,51<=Q<=2.75

2.76<=Q<=3.25

3.26<=Q<=4.00

4.01<=Q<=5.00

5.01<=Q<=6.50

6.51<=Q<=10.00

10.01<=Q<=15.00

85%

80%

75%

70%

65%

60%

55%

50%

45%

40%

35%

30%

25%

20%

15%

10%

5%

 

CAPITOLUL X –  PARIURI PE EVENIMENTE NONSPORTIVE

Art. 48  Pariuri pe evenimente nonsportive

(1) Pariul pe evenimente nonsportive este tipul de pariu realizat de clienti pe orice fel de eveniment de interes general care nu are un caracter sportiv (de natura sociala, politica, economica, etc.).

(2) Organizatorul va lua in considerare rezultatele inregistrate la locul desfasurarii evenimentului.

(3) Eventualele investigatii ulterioare realizate de catre autoritatile competente vor fi luate in considerare la validarea rezultatului doar daca sunt realizate in aceeasi zi cu cea a finalizarii evenimentului. Orice investigatie realizata ulterior nu va fi luata in considerare.

(4) In cazul in care un eveniment este amanat, se va astepta pana la desfasurarea lui.

(5) In cazul in care un eveniment este anulat, Organizatorul va acorda cota 1.00.

 

CAPITOLUL XI – PARIURI PE CURSE DE CAINI

Art. 49 Pariuri pe curse de caini – Greyhound Races

 • Pariurile pe curse de cainiGreyhound Races sunt tipuri de pariuri realizate de catre client pe evenimente constand in curse difuzate de catre Organizator – si anume – curse de caini preinregistrate si care se difuzeaza pe monitoarele instalate in agentii/puncte de lucru (denumite in continuare „Agentii”).
 • Cursele de caini sunt transmise simultan pe monitoarele aflate in Agentiile Fortuna.
 • Cursele de caini Greyhound Races preinregistrate vor rula pe toata durata de desfasurare a programului Organizatorului, la un interval de 5 minute fiecare, sub formă de rundă.
 • Inregistrarile curselor de caini sunt identificate printr-un numar de ordine al rundei si vor fi transmise in pe monitoarele aflate in Agentii, fara interventia Organizatorului. Alegerea curselor va fi facuta in mod aleatoriu de catre programul software utilizat de Organizator. In acest sens, Organizatorul nu poate influenta in niciun fel alegerea cursei, rezultatul cursei sau orice alte elemente care ar putea afecta caracterul aleatoriu.
 • Programul de gestionare a activitatii de pariere, care contine inregistrarile curselor difuzate, este pus la dispozitia Organizatorului de catre Furnizori autorizati metrologic in Uniunea Europeana.
 • Inregistrarile curselor de caini nu constau in evenimente personalizate (avand inscrise data si locul evenimentului, locatia, denumirea cursei, etc.), fiind identificate doar printr-un numar de ordine al rundei si contin efectiv desfasurarea evenimentului dintre momentul startului cursei si finalul acesteia.
 • Cursele preinregistrate (inregistrari ale unor curse de caini desfasurate anterior) sunt stocate intr-un sistem computerizat special (hardware securizat) de unde programul software utilizat de Organizator alege in mod aleator (dupa numar) o cursa pe care o va transmite in pe monitoarele aflate in Agentii.
 • La fiecare 5 (cinci) minute, persoanele aflate in Agentie sunt informate despre cotele de pariere, iar in minutele preliminare fiecarei curse, se afiseaza, pe monitoarele aflate in Agentii setul cotelor de pariere pentru cursa respectiva.
 • In minutele preliminare cursei se accepta si se efectueaza pariurile pentru runda respectiva.
 • Dupa fiecare cursa jucatorii sunt informati despre rezultatele rundei.
 • Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului, iar biletul poate fi schimbat sau stornat pana la momentul inceperii cursei, cu maximum 10 secunde inainte de start.
 • Achitarea Castigurilor se realizeaza numai in Agentia in care a fost facut pariul dupa terminarea cursei. Organizatorul va achita castigul pe curse de caini in termen de 15 (cincisprezece) zile de la momentul terminarii rundei.
 • Cursele de caini se desfasoara cu un numar de 6 (sase) caini. La fiecare cursa de caini participa sase caini, avand inscrise numerele de concurs de la 1 la 6.
 • Tipurile de pariere sunt urmatoarele:
 1. a) PARIUL PE CASTIGATOR – pariul pe victoria unuia dintre cainii participanti la cursa;
 2. b) PRIMII DOI ORDINE EXACTA – pariul pe doi caini, care, potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire, se claseaza pe primul, respectiv al doilea loc;
 3. c) PARIUL COMBINAT – pariul efectuat in sistem de combinatii ordine exacta;
 4. d) LOCUL 1-2 – pariul pe un singur caine, care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se claseaza pe unul din primele doua locuri;
 5. e) PRIMII DOI ORICE ORDINE – pariul pe 2 caini care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se plaseaza pe primele doua locuri, indiferent de ordinea clasarii;
 6. f) LOCUL 1-2-3 – pariul pe un singur caine, care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se claseaza pe unul din primele trei locuri;
 7. g) PARIUL PAR/IMPAR – pariul pe numerele pare/impare de concurs ale cainilor care castiga cursa;

Pariul par este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numere de concurs pare: 2, 4, 6;

Pariul impar este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numare de concurs impare: 1, 3, 5;

 1. PARIUL MIC/MARE – pariul pe numerele mici/mari de concurs ale cainilor care castiga cursa;

Pariul mic este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numare de concurs mici: 1, 2, 3;

Pariul mare este acel tip de pariu ce consta in alegerea cainilor cu numare de concurs mari: 4, 5, 6;

 • In ultimele 10 secunde preliminare inceperii rundei nu se mai pot efectua pariuri. Pe bilete se pot juca mai multe pariuri, combinatii.
 • Miza minima acceptata a unui bilet, simplu sau combinat, la o cursa de caini este de 1,90 lei (2 lei, cu taxe). Suma maxima castigata de un client pe durata unei singure zile este stabilita în asa fel încât câstigul din cursul indicat sa nu poata depasi câstigul maxim de 300.000 LEI, atat pentru un Bilet simplu, cat si pentru un Bilet combinat. Miza maxima jucata, admisa pe un bilet este de 952,38 lei (1.000 lei cu taxe).
 • Daca produsul dintre cota si miza pariată depaseste, prin aceste reguli, valoarea maxima a posibilelor castiguri, Organizatorul va limita plata castigului la sumamaxima de 300.000 lei stabilita in acest regulament.
 • Castigul minim poate fi mai mic decat valoarea insumata a taxei administrative si a mizei puse in joc, in situatiile in care au fost jucate anumite pariuri combinate.
 • Specificatiile softului:
 1. Sistemul este complet independent si separat de sistemul de pariere utilizat de Organizator.
 2. Sistemul este instalat pe un server (unitate) diferit de cel pe care este instalat sistemul de pariere al societatii;
 3. Sistemul este unic la nivelul societatii, fiind instalat doar la sediul central; in agentii exista doar terminale de acces;
 4. In toate Agentiile de pariere ruleaza acelasi eveniment in acelasi timp.

 

 

CAPITOLUL XII –  ALTE PARIURI PE NUMERE

 

 1. A) Win&Go Premium

Win&Go Premium este un pariu in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente ce se produc fara implicarea Organizatorului, evenimente generate aleatoriu de un sistem independent. Evenimentele constau in extrageri de numere ce se efectueaza de catre un server independent, asupra caruia nici Organizatorul, nici o terta parte nu pot interveni in vreun fel.

Extragerile sunt redate live, putand fi vizualizate pe monitoarele TV instalate special pentru acest scop/ecranul de sus al Terminalelor de pariere.

DESCRIEREA JOCULUI

Win&Go Premium este organizat in runde de afisare a numerelor ce au loc la intervale de aprox. 5 minute. In fiecare runda a jocului sunt afisate 35 numere din intreaga baza de numere cuprinse intre 1 si 48. Jucatorul trebuie sa indice corect 6 dintre cele 35 de numere afisate pentru a castiga.

Rundele de afisare sunt independente una de alta (numerele afisate si ordinea acestora intr-un ciclu, nu influenteaza ciclul urmator). Numerele afisate nu pot fi stabilite sau alterate in vreun fel de catre Organizator, modalitatea de functionare a sistemului fiind complet independenta de vointa Organizatorului sau a angajatilor sai.

PARIUL SIMPLU

Afisarea numerelor este facuta de catre sistemul video de pariere pe numere afisate. Pariul este castigator daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc intre cele 35 de numere afisate in cadrul rundei, castigul fiind calculat inmultind suma pariata cu cota determinata.

Valoarea cotei este determinata de numarul de afisari efectuate de catre sistem, in cadrul unei runde, pana la momentul in care toate cele 6 numere alese de Jucator sunt afisate, astfel:

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 6 bile afisate, castigul este 10.000,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 7 bile afisate, castigul este 7.500,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 8 bile afisate, castigul este 5.000,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 9 bile afisate, castigul este 2.500,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 10 bile afisate, castigul este 1.000,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 11 bile afisate, castigul este 500,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 12 bile afisate, castigul este 300,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 13 bile afisate, castigul este 200,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 14 bile afisate, castigul este 150,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 15 bile afisate, castigul este 100,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 16 bile afisate, castigul este 90,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 17 bile afisate, castigul este 80,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 18 bile afisate, castigul este 70,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 19 bile afisate, castigul este 60,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 20 bile afisate, castigul este 50,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 21 bile afisate, castigul este 40,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 22 bile afisate, castigul este 30,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 23 bile afisate, castigul este 25,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 24 bile afisate, castigul este 20,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 25 bile afisate, castigul este 15,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 26 bile afisate, castigul este 10,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 27 bile afisate, castigul este 9,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 28 bile afisate, castigul este 8,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 29 bile afisate, castigul este 7,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 30 bile afisate, castigul este 6,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 31 bile afisate, castigul este 5,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 32 bile afisate, castigul este 4,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 33 bile afisate, castigul este 3,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 34 bile afisate, castigul este 2,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre Jucator se regasesc in primele 35 bile afisate, castigul este 1,00x suma pariata.

In alegerea numerelor pariate jucatorul are, de asemenea, urmatoarele posibilitati de alegere a acestora:

-Numere Aleatorii – Jucӑtorul are posibilitatea de a paria pe 6 numere alese aleatoriu de catre sistemul de pariere cu optiunea de pariere rapida.

-Culoarea bilelor – exista posibilitatea alternativa de pariere pe culoarea bilelor, alegand unul dintre cele 8 grupuri de numere de o anumita culoare.

Cele 48 de bile sunt impartite in 8 grupe de culori , de cate 6 bile fiecare. Grupele de culori sunt: rosu, verde, albastru, mov, maro, galben, portocaliu si negru.

In cazul pariurilor pe o anumita culoare, biletul este castigator atunci cand toate cele 6 bile, avand culoarea pariata, se regasesc intre cele 35 de bile afisate in cadrul rundei de pariere.

PARIUL SISTEM

Ofera posibilitatea de a juca, pe un bilet, cel mult 10 numere dintre care cel putin 6 trebuie sa se regaseasca intre cele 35 afisate in cadrul unei runde. Pentru bilete sistem, minimul posibil de plata creste. Pariuri sistem posibile:

– 6/7 cu 7 combinatii posibile;

– 6/8 cu 28 combinatii posibile;

– 6/9 cu 84 combinatii posibile;

– 6/10 cu 210 combinatii posibile.

ALTE TIPURI DE PARIERE

Jucatorul are la dispozitie si urmatoarele tipuri de pariere:

1.Culoarea primei bile – Jucӑtorul poate paria pe culoarea primei bile afiṣate. Poate juca 1, 2 sau 4 culori din posibilul de 8, pe un singur bilet.

Cotele sunt de 7.20 daca jucatorul pariaza pe 1 culoare, 3.60 daca jucatorul pariaza pe 2 culori si 1.80 daca jucatorul pariaza pe 4 culori.

 1. Primul numar (par/impar) – Jucatorul are posibilitatea de a paria daca prima bila extrasa in cadrul rundei va fi un numar par sau impar. Cotele pentru acest tip de pariu sunt de 1.80 pentru par cat și pentru impar.
 2. Par/Impar in primele 5 bile – Jucatorul poate paria daca in primele cinci bile afisate vor fi mai multe numere pare sau mai multe numere impare. Pariul este castigator atunci cand cel putin 3 dintre cele 5 bile afisate au calitatea indicata de pariu (par/impar).

Cotele pentru acest tip de pariu sunt de 1.80 pentru par si 1.80 pentru impar.

 1. Pariul pe un numar in primele 5 bile – Jucatorul poate paria ca numarul ales de el va fi afisat in primele 5 bile extrase. Cota pentru acest tip de pariu este 8.00.
 2. Primul numar afiṣat mai mare (Peste) sau mai mic de 24.5 (Sub) – Jucӑtorul poate paria ca primul numar afiṣat va fi mai mare sau mai mic de 24.5.

Cotele sunt de 1.80 pentru mai mare si 1.80 pentru mai mic.

 1. Suma numerelor (sub /peste 122.5) – Jucătorul are posibilitatea de a paria că suma primelor 5 bile extrase să fie mai mică sau mai mare de 122.5. Cotele sunt de 1.80 pentru sub cât și pentru peste.

TRIFOI CASTIGATOR

In tabelul numerelor sunt afiṣate, de asemenea, 2 simboluri “trifoi”, care determina un posibil castig suplimentar, astfel:

-In cazul in care toate cele 6 numere pariate se regasesc intre cele 35 de numere afisate, iar unul dintre cele 6 numere se afla in unul dintre cele doua campuri marcate cu simbolul “trifoi”, castigul este inmultit cu 2.

-In cazul in care toate cele 6 numere pariate se regasesc intre cele 35 de numere afisate, iar doua dintre cele 6 numere jucate se afla in cele doua campuri marcate cu simbolul trifoi, castigul este inmultit cu 3.

Simbolurile trifoi nu se regasesc intotdeuna in acelasi camp si nu pot fi prezise in avans.

PARIURI PE RUNDE CONSECUTIVE

Jucatorul poate utiliza acelasi pariu pentru 2 pana la 10 runde de afisare consecutive.

MULTITICKET

Jucatorul are posibilitatea de a juca pe un singur bilet mai multe grupe de pariuri. Pe un bilet Multiticket pot fi jucate, atat grupe de 6 numere, caz in care se vor aplica cotele corespunzatoare pariului simplu, grupe de 7 – 10 numere pentru care se aplica cotele si miza minima corespunzatoare pariului sistem, cat si alte pariuri (culoare, par/impar, mai mic/ mai mare, etc.). Cotele se aplica fiecarei grupe de numere jucate in parte. Miza minima reprezinta suma mizelor minime pentru fiecare tip de pariu inclus pe multiticket.

JACKPOT WIN & GO Premium

Jackpot Win&Go Premium – este un castig suplimentar, acordat in mod aleatoriu, dintr-un fond statistic constituit prin repunerea in joc a unui procent din totalul incasarilor realizate de Organizator in agentiile sale de pariere in care acest joc este disponibil.

La terminarea extragerii, numarul Jackpot-ului Win&Go este afisat pe ecranul de sus. Jackpot-ul este castigat daca numarul afisat pe ecran corespunde cu cel de pe biletul printat, din dreptul Jackpot-ului Win&Go.

ALTE PREVEDERI

Pariul este efectuat in momentul efectuarii biletului. Acceptarea pariurilor se opreste la inceperea rundei.

Organizatorul poate, la libera sa alegere sa nu mai primeasca pariuri pentru runda inainte de inceperea acesteia, in cazul defectiunii sistemului sau a echipamentelor de comunicatii.

Organizatorul nu este raspunzator pentru orice paguba sau pierdere a Jucatorului care poate aparea din cauza unor defectiuni ale sistemului de comunicatii sau echipamentelor din cauza unor circumstante exceptionale.

Pentru orice circumstante eventuale care nu intra sub incidenta prezentului articol, se aplica celelalte dispozitii ale Regulamentului de Joc si / sau Ghidului de pariere al Organizatorului de Joc.

Ca si rezultate finale se vor lua in considerare, numai rezultatele stocate pe suportul electronic al Organizatorului.

 1. LUCKY SIX

 

Pariul Lucky Six este un pariu in cota fixa, bazat pe rezultatele unor evenimente ce se produc fara implicarea Organizatorului. Evenimente sunt generate aleatoriu de un sistem complet independent si separat de sistemul de pariere utilizat de Organizator.

Lucky Six constă in runde de afisare a numerelor ce au loc la intervale de aproximativ 5 minute. La fiecare runda a jocului sunt afiṣate 35 numere din intreaga baza de numere cuprinse intre 1 si 48. Pentru a castiga, Jucatorul trebuie sa indice corect 6 dintre cele 35 de numere afisate.

Rundele de afisare sunt independente una de alta (numerele afisate si ordinea acestora intr-un ciclu, nu influenteaza ciclul urmator). Numerele afisate nu pot fi stabilite sau alterate in vreun fel de catre Organizator, modalitatea de functionare a sistemului fiind complet independenta de vointa Organizatorului.

Pariul simplu

Afisarea numerelor se realizeaza prin intermediul  sistemului video de pariere pe numere afisate. Pariul este castigator daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc intre cele 35 de numere afisate in cadrul rundei, castigul fiind calculat inmultind suma pariata cu cota determinata.

Valoarea castigului este determinata de numarul de afisari efectuate de catre sistem in cadrul unei runde, pana la momentul in care toate cele 6 numere alese de jucator sunt afisate. Astfel, daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 6 bile afisate, castigul este cota maximă x suma pariata. De asemenea, daca cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc la a 35-a bila afisata, castigul este de 1,00 x suma pariata;

In alegerea numerelor pariate, jucatorul poate alege  numere aleatorii, respectiv alegerea a 6 numere generate aleatoriu de catre sistemul de pariere.

Alte tipuri de pariuri de tip simplu:

Culoarea bilelor – exista ca si alternativa de pariere, parierea pe culoarea bilelor, alegand unul dintre cele 8 grupuri de numere de o anumita culoare.

Cele 48 de bile sunt impartite in 8 grupe de culori, de cate 6 bile fiecare. Grupele de culori sunt: rosu, verde, albastru, mov, maro, galben, portocaliu si negru.

In cazul pariurilor pe o anumita culoare, biletul este castigator atunci cand toate cele 6 bile, avand culoarea pariata, se regasesc intre cele 35 de bile afisate in cadrul rundei de pariere.

Pariul sistem:

Ofera posibilitatea jucatorului de a juca, pe un bilet, cel mult 10 numere dintre care cel putin 6 trebuie sa se regaseasca intre cele 35 afisate in cadrul unei runde. Pentru biletele de tip sistem, castigul minim creste. Pariuri sistem posibile:

– 6/7 cu 7 combinatii posibile;

– 6/8 cu 28 combinatii posibile;

– 6/9 cu 84 combinatii posibile;

– 6/10 cu 210 combinatii posibile.

Culoarea primei bile – Jucatorul poate paria pe culoarea primei bile afiṣate. Poate juca 1, 2 sau 4 culori din posibilul de 8, pe un singur bilet.

Primul numar (par/impar) – Jucatorul are posibilitatea de a paria daca prima bila extrasa in cadrul rundei va fi un numar par sau unul impar.

Par/Impar in primele 5 bile – Jucatorul poate paria daca in primele cinci bile afisate vor fi mai multe numere pare sau mai multe numere impare. Pariul este castigator atunci cand cel putin 3 dintre cele 5 bile afisate au calitatea indicata de pariu (par/impar). Pariul pe un numar ales dintre primele 5 bile afisate – Jucatorul poate paria ca numarul ales de el va fi afisat in primele 5 bile extrase.

Primul numar afiat – mai mare sau mai mic de 24.5 – jucatorul poate paria ca primul numar afiṣat va fi mai mare sau mai mic de 24.5.

Suma primelor 5 (cinci) numere (sub / peste 122.5) – Jucatorul are posibilitatea de a paria ca suma primelor 5 bile extrase sa fie mai mica sau mai mare de 122.5. Steluta castigatoare – In tabelul numerelor sunt afiṣate, inainte de startul rundei, doua simboluri “Steluta”, care determina un posibil castig suplimentar, dupa cum urmeaza:

 • In cazul in care toate cele 6 numere pariate se regasesc intre cele 35 de numere afisate, iar unul dintre cele 6 numere se afla in unul dintre cele doua campuri marcate cu simbolul “Steluta”, castigul este inmultit cu 2.
 • In cazul in care toate cele 6 numere pariate se regasesc intre cele 35 de numere afisate, iar doua dintre cele 6 numere jucate se afla in cele doua campuri marcate cu simbolul campul marcat cu Steluta, castigul este inmultit cu 3.

Simbolurile “Steluta” nu se regasesc intotdeauna in acelasi camp si nu pot fi anticipate.

Pariuri pe runde consecutive – jucatorul poate repeta acelasi pariu pentru doua pana la zece runde de afisare consecutive.

Exceptie: In cazul pariului sistem de tip 6/9, jucatorii au posibilitatea de a repeta acelasi sistem in cel mult 5 runde consecutive, iar in cazul sistemului 6/10 jucatorii au posibilitatea de a repeta acelasi sistem in cel mult 2 runde consecutive.

Miza minima acceptata pe un Bilet simplu este 1.90 lei (achitat = miza + taxe = 2,00lei), iar in cazul Biletelor tip sistem, miza minima pe combinatie este 0.10 lei, iar miza minima totala pe bilet este 1.90 lei (achitat – 2 lei). Suma maxima castigata de un client pe durata unei singure zile este stabilita în asa fel încât câstigul din cursul indicat sa nu poata depasi câstigul maxim de 300.000 LEI, atat pentru un Bilet simplu, cat si pentru un Bilet combinat. Miza maxima jucata, admisa pe o rundă este de 952,38 lei (1.000 lei cu taxe – 47,62 lei). Pe un bilet se pot juca maximum 10 runde consecutive, ceea ce poate duce la miză maximă a biletului de 10.000 lei (952,38 lei X 10 + taxe – 476,19 lei).

Daca produsul dintre cota si suma pariata depaseste valoarea castigului maxim mentionat mai sus, Organizatorul va limita plata castigului la valoarea sumei maxime menționată mai sus, respectiv de 300.000 lei.

Castigul minim poate fi mai mic decat valoarea insumata a taxei administrative si a mizei puse in joc, in situatiile in care au fost jucate anumite pariuri de tip sistem.

Valoarea cotei este determinata de numarul de afisari efectuate de catre sistem, in cadrul unei runde, pana la momentul in care toate cele 6 numere alese de jucator sunt afisate, astfel:

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 6 bile afisate, castigul este 10.000,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 7 bile afisate, castigul este 7.500,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 8 bile afisate, castigul este 5.000,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 9 bile afisate, castigul este 2.500,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 10 bile afisate, castigul este 1.000,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 11 bile afisate, castigul este 500,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 12 bile afisate, castigul este 300,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 13 bile afisate, castigul este 200,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 14 bile afisate, castigul este 150,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 15 bile afisate, castigul este 100,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 16 bile afisate, castigul este 90,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 17 bile afisate, castigul este 80,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 18 bile afisate, castigul este 70,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 19 bile afisate, castigul este 60,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 20 bile afisate, castigul este 50,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 21 bile afisate, castigul este 40,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 22 bile afisate, castigul este 30,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 23 bile afisate, castigul este 25,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 24 bile afisate, castigul este 20,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 25 bile afisate, castigul este 15,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 26 bile afisate, castigul este 10,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 27 bile afisate, castigul este 9,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 28 bile afisate, castigul este 8,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 29 bile afisate, castigul este 7,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 30 bile afisate, castigul este 6,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 31 bile afisate, castigul este 5,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 32 bile afisate, castigul este 4,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 33 bile afisate, castigul este 3,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 34 bile afisate, castigul este 2,00x suma pariata;

-Daca toate cele 6 numere indicate de catre jucator se regasesc in primele 35 bile afisate, castigul este 1,00x suma pariata;

 

Dreptul pariorului la ridicarea premiului expiră după 15 zile calendaristice de la data terminării tragerii.

 1. C) Programul software utilizat de Organizator poate acorda, in mod aleatoriu, pe biletele la cursele de caini si (sau) la Turbo 6 și (sau) Lucky Six premii suplimentare, astfel: „Jackpot Local” – la nivel de agentie si „Jackpot Global” – la nivel national. Premiul Jackpot Global si premiul Jackpot Local se poate acorda la biletele efectuate la cursele de caini si (sau) la cele efectuate la Turbo 6 și (sau) Lucky Six. Premiul Jackpot Global poate fi divizat, conform criteriilor Organizatorului, in doua sau mai multe premii, cu valori diferite, care vor fi acordate in mod aleatoriu jucatorilor, in baza selectiei realizate de programul software. Fiind acordate in mod aleatoriu, premiile nu au o valoare minima sau maxima prestabilita de catre Organizator. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina acordarea premiilor „Jackpot Global” si „Jackpot Local” în orice moment, cu condiţia anunţării in prealabil a jucatorilor, respectiv cu 48 de ore înainte de eliminare si cu informarea si aprobarea in prealabil a Comitetului de Supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

 

 

CAPITOLUL XIII – Terminalul pentru pariuri in cota fixa

 

Terminalul pentru pariuri in cota fixa (Terminalul) este un sistem unitar si independent la care jucatorii isi pot realiza singuri biletele de pariere, fara a fi necesara interventia operatorului agentiei de pariuri (angajatul organizatorului). Terminalul utilizeaza programul software de pariere al organizatorului, functionand dupa aceleasi principii. In aceasta situatie, jucatorul/pariorul isi intocmeste singur biletul/tichetul de pariere si il achita prin intermediul unui bill-acceptor (acceptator de bancnote), in mod total securizat.

Aparatul de efectuare automata a pariurilor (Terminalul) este compus din:

 1. software si hardware cu care se face conectarea cu serverul central al societatii;
 2. interfata (ecran) cu sistem touch-screen pentru selectarea comenzilor dorite;
 3. acceptator de bancnote (prin intermediul caruia jucatorul introduce sumele mizate);
 4. imprimanta pentru tiparirea biletelor/tichetelor de pariere in vederea tiparirii si emiterii catre jucator la momentul efectuarii pariului;
 5. sistem hardware pe care ruleaza programul software de realizare a biletului de pariere utilizat de societatea noastra;
 6. conexiune internet prin care aparatul este conectat la serverul central al societatii unde se realizeaza si se accepta/valideaza biletul/tichetul de pariere.

La Terminalul pentru pariuri in cota fixa se pot plasa pariuri pentru:

 1. Evenimente sportive
 2. Curse de caini si cai SIS
 3. Numere extrase la loterii international
 4. Pariuri live
 5. Win&Go Premium
 6. Alte tipuri de pariuri care pot fi adaugate in Regulament

Regulile de pariere sunt aceleasi ca la capitolele mentionate in acest Regulament. Biletul tiparit pastreaza aceleasi caracteristici ca si cele emise la ghiseu de catre operatori.

Acceptarea pariurilor de catre Terminalul pentru pariuri in cota fixa

Pariurile sunt acceptate de server-ul central imediat dupa ce au fost plasate Conexiunea cu server-ul central este asigurata prin mijloace tehnice, iar biletele sunt verificate de personalul responsabil. Procedura de plasare a biletelor este urmatoarea:

 1. Jucatorul introduce banii in Terminal pentru a avea sold si alege din oferta unul sau mai multe evenimente, pe care vrea sa parieze, si le marcheaza
 2. Dupa verificarea alegerii facute, jucatorul apasa pe optiunea pentru crearea biletului.
 3. In functie de sold, jucatorul poate crea unul sau mai multe bilete
 4. Dupa confirmarea pariului, jucatorul isi primeste biletul, care ii va fi tiparit de catre Terminal.
 5. Biletul este procesat imediat in sediul central si verificat de personalul responsabil.

Un bilet emis de catre un Terminal nu poate fi stornat!

La Terminal nu se pot efectua pariuri cu sume care contin zecimale.

Validarea castigurilor si plata biletelor castigatoare

Biletele efectuate direct prin intermediul unui Terminal sunt verificate pe baza numarului sau unic folosind cititorul de cod de bare al Terminalului. In caz ca biletul a fost omologat castigator de sistemul electronic si nu s-a depasit termenul de incasare a castigului prevazut in regulamentul de joc aprobat, biletul este castigator si valid iar sistemul electronic centralizat indica castigul jucatorului. Castigul poate fi diferit de castigul maxim inscris pe bilet in cazurile in care, conform regulamentului de joc aprobat, unul sau mai multe evenimente de pe bilet au primit cota 1.00. Castigul la biletele combinate depinde de numarul de combinatii castigatoare in cadrul sistemului de joc inscris pe bilet. Biletul castigator este inscris ca platit in sistemul electronic. Operatorul verifica biletul in sistemul electronic centralizat al organizatorului pe baza numarului unic de inregistrare. In caz ca biletul a fost omologat castigator de sistemul electronic, angajatul organizatorului sau asociatului acestuia retine si arhiveaza biletul si inmaneaza castigul jucatorului.

Daca ati introdus in aparat o bancnota cu o valoare mai mare decat cea a pariului efectuat, puteti solicita restul. Suma ramasa in Terminal va fi tiparita pe o chitanta ce va fi inaintata operatorului, care va restitui suma. Chitanta aferenta restului e valabila 30 de zile de la data si ora tiparirii ei.

Doar pe terminalul pentru pariuri in cota fixa pot fi plasate pariuri ce contin evenimente din oferta pre-match pe acelasi bilet cu evenimente din oferta live.

Pe biletele efectuate la terminalul pentru pariuri nu se aplica bonusurile: Extra 200, Fortuna Plus, Pariul Sansa, Fortuna Extra, Bonus Dublu.

 

Doar pe biletele emise la terminalul pentru pariere se aplica bonusul:

Bonusul se acorda in functie de numarul de evenimente sportive (pre-meci si live – doar la terminal) de pe biletul de joc realizat in agentiile de pariuri traditionale ale Organizatorului, conform grilei de bonusare descrisa mai jos:

 

Nr. evenimente           Bonus (%)

5 evenimente              5%

6 evenimente              6%

7 evenimente              10%

8 evenimente              15%

9 evenimente              20%

10 evenimente            25%

11 evenimente            30%

12 evenimente            35%

13 evenimente            40%

14 evenimente            45%

15 – 19 evenimente     50%

20 – 25 evenimente    100%

26 – 32 evenimente     150%

 

Pentru calcularea bonusului se vor lua in considerare doar evenimentele cu cota mai mare sau egala cu 1.25 (unu virgula douazeci si cinci) si care nu fac parte din oferta speciala; Doar aceste evenimente contribuie la procentajul acordat ca si bonus. Procentajul bonusului de pe biletul de pariere (daca exista) se va multiplica si cu evenimentele care fac parte din oferta speciala si/sau au o cota mai mica de 1.25. Exemplu: Bilet simplu cu 12 evenimente, dintre care: 2 evenimente Bonus TIP si 1 eveniment OFERTA TOP, toate avand cota minima 1.25; Bonusul acordat in acest caz va fi de 20% – corespunzator celor 9 evenimente care indeplinesc conditiile. In cazul in care biletul este castigator, procentajul de 20% se va multiplica cu toate cotele de pe bilet (12 evenimente). Evenimentele pentru care se acorda cota 1.00, indiferent de motiv, vor fi excluse din calculul bonusului si vor determina schimbarea modalitatii de acordare a acestuia, astfel incat valoarea bonusului va fi ajustata conform noilor conditii (conform noului numar de evenimente care indeplinesc conditiile). In cazul biletelor de tip sistem, calculul Bonusului se va face pentru fiecare combinatie/varianta in parte si va respecta fiecare criteriu enuntat mai sus.

 

Oferta top

Organizatorul stabileste zilnic o lista cu evenimente ale caror cote vor fi marite, fata de oferta curenta. Clientul poate juca un singur eveniment pe bilet din Oferta Top, cu conditia sa mai adauge minimum alte cinci evenimente din oferta standard sau Bonus tip.

 

Bonus tip

Organizatorul stabileste zilnic o lista cu evenimente ale caror cote vor fi marite, fata de oferta curenta.

 

 

Mecanismul de acordare a bonusului „Fortuna Master”:

Organizatorul poate acorda bonusul numai pentru pariurile realizate la terminalul de pariere. In functie de numarul de evenimente sportive (pre-meci si live – doar la terminal) de pe biletul de joc realizat in agentiile de pariuri traditionale ale Organizatorului, conform grilei de bonusare descrisa mai jos:

 

Nr. evenimente Bonus (%)
5 evenimente 5%
6 evenimente 6%
7 evenimente 10%
8 evenimente 15%
9 evenimente 20%
10 evenimente 25%
11 evenimente 30%
12 evenimente 35%
13 evenimente 40%
14 evenimente 45%
15 – 19 evenimente 50%
20 – 25 evenimente 100%
26 – 32 evenimente 150%

 

Pentru calcularea bonusului se vor lua in considerare doar evenimentele cu cota mai mare sau egala cu 1.25 (unu virgula douazeci si cinci) si care nu fac parte din oferta speciala; Doar aceste evenimente contribuie la procentajul acordat ca si bonus.

Procentajul bonusului de pe biletul de pariere (daca exista) se va multiplica si cu evenimentele care fac parte din oferta speciala si/sau au o cota mai mica de 1.25.

Exemplu: Bilet simplu cu 12 evenimente, dintre care: 2 evenimente Fortuna Star si 1 eveniment FORTUNA TOP, toate avand cota minima 1.25;

Bonusul acordat in acest caz va fi de 20% – corespunzator celor 9 evenimente care indeplinesc conditiile. In cazul in care biletul este castigator, procentajul de 20% se va multiplica cu toate cotele de pe bilet (12 evenimente).

Evenimentele pentru care se acorda cota 1.00, indiferent de motiv, vor fi excluse din calculul bonusului si vor determina schimbarea modalitatii de acordare a acestuia, astfel incat valoarea bonusului va fi ajustata conform noilor conditii (conform noului numar de evenimente care indeplinesc conditiile).

In cazul biletelor de tip sistem, calculul Bonusului se va face pentru fiecare combinatie/varianta in parte si va respecta fiecare criteriu enuntat mai sus.

 

CAPITOLUL XIV- DISPOZITII FINALE

 

ARTICOLUL 50

 

 (1) Castigurile se achita in agentia in care a fost efectuat biletul, incepand din momentul inregistrarii rezultatelor oficiale si al omologarii castigurilor de catre organizator in sistemul electronic central al acestuia. Organizatorul se obliga sa plateasca castigurile in maxim 3 zile lucratoare de la data validării şi solicitării castigurilor.

(2) In cazul zilelor libere si a sarbatorilor legale platile se fac in limita disponibilitatilor in numerar din fiecare punct de lucru, plata castigurilor neachitate urmand a se efectua in urmatoarele 3 zile lucratoare.

(3) La solicitarea clientului si cu acordul organizatorului se poate efectua plata castigului si in alt punct de lucru sau la sediul central al societatii.

 

ARTICOLUL 51

 

Eventualele litigii vor fi solutionate pe cale amiabila in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea sesizarii catre Organizator.  Din momentul depunerii reclamatiei, dreptul la plata al biletului se intrerupe pana la solutionarea litigiului. Daca pe cale amiabila nu este posibila solutionarea, aceasta este de competenta instantelor judecatoresti ale Municipiului Bucuresti. 

 

ARTICOLUL 52

 

(1) Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili, completa si schimba cotele, competitiile si posibilitatile de pariere, de a modifica miza minima si castigul maxim, in functie de evolutia competitiilor posibile si dezvoltarea ulterioara a societatii.

(2) Reclamatiile legate de platile in numerar sunt posibile numai la ghisee in momentul preluarii castigului.

(3) Termenul de expirare a platii castigului se va intrerupe in momentul predarii reclamatiei.

(4) Falsificarea biletelor atrage dupa sine anularea castigului si pedeapsa corespunzatoare conform legilor in vigoare.

(5) Organizatorul nu achita castigurile daca exista dovezi emise de organele abilitate ca rezultatele unor competitii au fost viciate.

(6) Jucatorul poate inainta reclamatie in termen de 7 zile de la anuntarea rezultatelor valabile, in scris (prin scrisoare recomandata), sau personal, direct la sediul societatii. Conducerea organizatorului va proceda conform prevederilor legislatiei in vigoare. Rezultatul solutionarii va fi anuntat reclamantului in scris, in termen de 7 zile de la primirea reclamatiei.

(7) Conform prevederilor art. 77 alin. (2) Cod fiscal modificat prin Ordonanta de urgenta nr. 92/2014 veniturile din jocuri de noroc se impun, prin reţinerea la sursă, astfel:

 

 

Tranşe de venit brut

– lei –

Impozit

– lei –

până la 66.750, inclusiv 1%
între 66.750 – 445.000, inclusiv 667,5 + 16% pentru ceea ce depăşeşte suma de 66.750
peste 445.000 61.187,5 + 25% pentru ceea ce depăşeşte suma de 445.000

 

(8) Nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii, in bani si/sau in natura, sub valoarea sumei neimpozabile stabilite in sumă de 600 lei, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu. Organizatorul are posibilitatea de a completa si modifica prezentul Regulament conform dispozitiilor legale, modificarea fiind opozabila jucatorilor dupa aprobarea noii versiuni a acestuia de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

 

 

Data,

 

27 august 2019

 

 

BET ACTIVE CONCEPT S.R.L.,

ADMINISTRATOR,

 

 

 

@ ………………………………

Monica Voicu

 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x