Luni, 28.09.2020 22:31:01 - săptămână 40 | Ultima actualizare - 22:25 28.09.2020
 
 
 
 
 
 
  LOTO    

loto-page3

Cote mărite la Loto

Am extins numărul loteriilor cu cote mărite, operând în mod special la cele preferate de dumneavoastră, la cele mai jucate! Am uniformizat, în acelaşi timp, cotele pe sisteme, indiferent de ţară. Astfel, la sistemul 20/80, cotele sunt crescute şi aceleaşi la câştig, indiferent dacă vorbim de Grecia, Slovacia, Polonia ori Statele Unite. La fel s-a procedat şi la cele de tipul 6/49!

Pariuri pe numere extrase la loterii internaționale

Pariurile pe numere sunt pariurile efectuate pe evenimente constând în extrageri de numere efectuate la loteriile internaționale, de către societăți internaționale autorizate în acest sens, cu excepția extragerilor efectuate de către Loteria Română.

Activitatea de pariere pe numere se desfășoară în toate agențiile/punctele de lucru ale societății organizatoare.

Dacă o extragere programată într-o zi nu se va efectua în acea zi, atunci toate biletele jucate pentru acea loterie vor primi cota de 1.0! Nu se aplică regula celor 36 de ore.

Selecțiile de numere nu pot fi combinate cu nici un alt eveniment de pariere și nici nu se pot combina două sau mai multe extrageri în pariuri cumulative.

Rezultatele extragerilor efectuate la loterii vor fi validate de către Fortuna, pe baza datelor înscrise în site-urile oficiale ale organizatorilor extragerilor.

 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x