Vineri, 25.09.2020 18:34:01 - săptămână 39 | Ultima actualizare - 18:27 25.09.2020
 
 
 
 
 
 
  Lucky Six    

lucky-six

Lucky Six

Lucky Six este un pariu în cotă fixă, bazat pe rezultatele unor evenimente ce se produc fără implicarea Organizatorului. Evenimente sunt generate aleatoriu de un sistem complet independent.

Lucky Six constă in runde de afisare a numerelor ce au loc la intervale de aproximativ 5 minute. La fiecare rundă a jocului sunt afiṣate 35 numere cuprinse intre 1 si 48. Pentru a câştiga, jucătorul trebuie să indice corect 6 dintre cele 35 de numere afişate.

 

Pariul simplu

Pariul este castigator dacă toate cele 6 numere indicate de către jucător se regăsesc între cele 35 de numere afişate în cadrul rundei, câştigul fiind calculat înmulţind suma pariată cu cota determinată. Astfel, dacă toate cele 6 numere indicate pe bilet se regăsesc în primele 6 bile afişate, câştigul este: cota maximă (10.000) x suma pariata. Dacă ultimul din cele 6 numere jucate pe bilet se regaseşte la a 35-a bilă afişată, câştigul este: 1,00 x suma pariata;

În alegerea numerelor pariate, jucatorul poate alege  numere aleatorii, respectiv alegerea a 6 numere generate aleatoriu de catre sistemul de pariere.

Alte tipuri de pariuri de tip simplu:

Culoarea bilelor – exista ca si alternativa de pariere, parierea pe culoarea bilelor, alegand unul dintre cele 8 grupuri de numere de o anumita culoare. Cele 48 de bile sunt impartite in 8 grupe de culori, de cate 6 bile fiecare. Grupele de culori sunt: rosu, verde, albastru, mov, maro, galben, portocaliu si negru.

In cazul pariurilor pe o anumita culoare, biletul este castigator atunci cand toate cele 6 bile, avand culoarea pariata, se regasesc intre cele 35 de bile afisate in cadrul rundei de pariere.

 

Pariul sistem:

Ofera posibilitatea de a juca, pe un bilet, cel mult 10 numere dintre care cel puţin 6 trebuie să se regăsească între cele 35 afişate în cadrul unei runde. Pariuri sistem posibile:

– 6/7 cu 7 combinatii posibile;

– 6/8 cu 28 combinatii posibile;

– 6/9 cu 84 combinatii posibile;

– 6/10 cu 210 combinatii posibile.

Culoarea primei bile – Se poate paria pe culoarea primei bile afiṣate. Se pot juca 1, 2 sau 4 culori din posibilul de 8, pe un singur bilet.

Alte pariuri:

Primul număr (par/impar) –dacă prima bilă extrasă în cadrul rundei va fi un număr par sau unul impar.

Par/Impar in primele 5 bile – dacă în primele cinci bile extrase vor fi mai multe numere pare sau mai multe numere impare. Pariul este câștigător atunci când cel puțin 3 dintre cele 5 bile afișate au calitatea indicată de pariu (par/impar). Pariul pe un număr ales dintre primele 5 bile afișate – Se poate paria că numărul ales va fi afișat în primele 5 bile extrase.

Primul număr afiṣat – mai mare sau mai mic de 24.5 –primul numar afiṣat va fi mai mare sau mai mic de 24.5.

 

Steluța câștigătoare

În tabelul numerelor sunt afiṣate, înainte de startul rundei, două simboluri “Steluță”, care determină un posibil câștig suplimentar, astfel:

  • Dacă toate cele 6 numere pariate se regăsesc între cele 35 de numere afișate, iar unul dintre cele 6 numere se află în unul dintre cele două câmpuri marcate cu simbolul “Steluță”, câștigul este înmulțit cu 2.
  • Dacă toate cele 6 numere pariate se regăsesc între cele 35 de numere afișate, iar două dintre cele 6 numere jucate se află în cele două câmpuri marcate cu simbolul marcat cu „Steluță”, câştigul este înmulţit cu 3.

Simbolurile “Steluţă” nu se regasesc mereu în acelaşi câmp şi nu pot fi anticipate.

 

Condiţii de joc la Lucky Six:

  • Miza minimă acceptată pe un Bilet simplu este de 1.90 lei (achitat = miza + taxe = 2,00 lei).
  • În cazul Biletelor tip sistem, miza minimă pe combinaţie este de 0.10 lei, iar miza minimă totală pe bilet este de 1.90 lei (achitat = 2 lei).
  • Suma maximă câştigată de un client pe durata unei singure zile este stabilită în aşa fel încât câstigul din cursul indicat să nu poată depăşi câstigul maxim de 300.000 LEI, atât pentru un Bilet simplu, cât şi pentru un Bilet combinat.
  • Miza maxima jucată, admisă pe o rundă este de 952,38 lei (1.000 lei cu taxe – 47,62 lei).
  • Pe un bilet se pot juca maximum 10 runde consecutive, ceea ce poate duce la o miză maximă a biletului de 10.000 lei (952,38 lei X 10 + taxe – 476,19 lei).
 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x