Luni, 28.09.2020 22:19:01 - săptămână 40 | Ultima actualizare - 22:16 28.09.2020
 
 
 
 
 
 
  CURSE DE CÂINI    

caini

Curse de câini

Pariurile pe curse de câini – Greyhound Races sunt tipuri de pariuri realizate de către client pe evenimente constând în curse difuzate de către Organizator, preînregistrate, care se difuzează pe monitoarele instalate în agenţii.

Cursele de câini Greyhound Races preînregistrate rulează simultan pe monitoarele aflate in Agenţiile Fortuna pe toata durata de desfasurare a programului Organizatorului, la un interval de 5 minute fiecare, sub formă de rundă.

Înregistrarile curselor de câini sunt identificate printr-un număr de ordine al rundei şi sunt transmise pe monitoarele aflate in Agenţii, fără intervenţia Organizatorului. Alegerea curselor este facută în mod aleatoriu de către programul software utilizat de Organizator

La fiecare 5 (cinci) minute, persoanele aflate in Agenţie sunt informate despre cotele de pariere, iar în minutele preliminare fiecărei curse, se afişează, pe monitoarele aflate în Agenţii, setul cotelor de pariere pentru cursa respectivă.

După fiecare cursă jucătorii sunt informaţi despre rezultatele rundei.

Pariul este efectuat în momentul tiparirii biletului.

Achitarea câştigurilor se realizează numai în Agenţia în care a fost făcut pariul. Organizatorul va achita câştigul la cursele de câini în termen de 15 (cincisprezece) zile de la momentul terminării rundei.

La fiecare cursa de câini participă şase câini, având înscrise numerele de concurs de la 1 la 6.

 

Tipurile de pariere sunt următoarele:

 1. a) PARIUL PE CÂŞTIGĂTOR – pariul pe victoria unuia dintre cainii participanţi
 2. b) PRIMII DOI ORDINE EXACTĂ – pariul pe doi câini, care, potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire, se clasează pe primul, respectiv al doilea loc;
 3. c) PARIUL COMBINAT – pariul efectuat în sistem de combinaţii ordine exactă;
 4. d) LOCUL 1-2 – pariul pe un singur câine, care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se clasează pe unul din primele doua locuri;
 5. e) PRIMII DOI ORICE ORDINE – pariul pe doi câini care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se plasează pe primele două locuri, indiferent de ordinea clasării;
 6. f) LOCUL 1-2-3 – pariul pe un singur câine, care potrivit ordinii de trecere a liniei de sosire se clasează pe unul din primele trei locuri;
 7. g) PARIUL PAR/IMPAR – pariul pe numerele pare/impare de concurs ale câinilor care câştigă cursa;

PARIUL MIC/MARE – pariul pe numerele mici/mari de concurs ale câinilor care câştigă cursa;

În ultimele 10 secunde preliminare începerii rundei nu se mai pot efectua pariuri. Pe bilete se pot juca mai multe pariuri, combinaţii.

 

Condiţii pentru joc la cursele de câini

 • Miza minimă acceptată pe un bilet, simplu sau combinat, la o cursă de câini este de 1,90 lei (2 lei, cu taxe).
 • Suma maximă câştigată de un client pe durata unei singure zile este stabilită în aşa fel încât câstigul din cursul indicat să nu poată depăşi câstigul maxim de 300.000 LEI, atât pentru un Bilet simplu, cât şi pentru un Bilet combinat.
 • Miza maximă jucată, admisă pe un bilet, este de 952,38 lei (1.000 lei cu taxe).
 • Dacă produsul dintre cota si miza pariată depaşeşte valoarea maximă a posibilelor câştiguri, Organizatorul va limita plata câştigului la suma maximă de 300.000 lei stabilită în Regulament.
 • Câştigul minim poate fi mai mic decât valoarea însumată a taxei administrative şi a mizei puse în joc, în situaţiile în care au fost jucate anumite pariuri combinate.

 

 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x