Vineri, 25.09.2020 18:50:01 - săptămână 39 | Ultima actualizare - 18:41 25.09.2020
 
 
 
 
 
 
  Bonusuri agenții    

La Fortuna, te ajutăm să câștigi mai mult!

Credem că pasiunea și adrenalina jocului merită răsplătite! Astfel, ți-am pregătit un plus de inspirație, în Agențiile Fortuna. Descoperă mai jos tipurile speciale de bonusuri și pariuri care îți măresc șansele de câștig și care îți fac experiența de joc mai profitabilă. Mult succes!

 

Bonus Dublu

Pentru a beneficia de acordarea BONUS-ului DUBLU, un bilet trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • biletul trebuie să fie câștigător;
  • miza minimă a biletului să fie 2 lei (1,90 lei + 0,10 taxa de administrare);
  • pe bilet trebuie să se joace minim 20 de evenimente;
  • cota fiecărui eveniment de pe bilet să fie mai mare sau egală cu 1.25.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc cota 1.00, regula de mai sus se va păstra doar dacă pe bilet rămân, la omologare, cel puțin 20 evenimente cu cota mai mare sau egală cu 1,25.

Pe un bilet se poate juca și FORTUNA PLUS și FORTUNA EXTRA.

Bonusul dublu se calculează după formula: miza X (ori) cota finală – (minus) miza. Acesta se adaugă la câștigul potențial.

Câștigul maxim pe un bilet la care s-a acordat BONUS DUBLU nu poate depăși suma de 300.000 lei.

Acest tip de bonus nu este valabil în cazul biletelor combinate.

 

Fortuna Plus

Este un bonus acordat anumitor evenimente. Organizatorul stabilește zilnic o listă cu evenimente ale căror cote pentru favoriți (F) vor fi mărite, clientul fiind obligat să adauge între minim 3 și maxim 20 evenimente a căror cotă să fie mai mare sau egală cu 1.10.

Real Madrid – Gijon 1 (câștigă gazdele)
Fortuna Standard 1.30 Real Madrid + alte maximum 3 evenimente
Fortuna Plus F+4 1.40 Real Madrid + alte 4-7 evenimente
Fortuna Plus F+8 1.50 Real Madrid + alte 8-11 evenimente
Fortuna Plus F+12 1.60 Real Madrid + alte minimum 12 evenimente

Fortuna Plus nu se combină cu meciul de bază, poate fi doar un astfel de eveniment pe bilet și nu se joacă în combinații.

 

Extra 200

În cazul în care cota finală a unui bilet simplu este mai mare sau egală cu 200 și clientul pierde un singur eveniment, el va primi de 10 (zece) ori miza biletului respectiv.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc din motive enumerate în regulament cota 1, regula de mai sus se va păstra și se va calcula din nou cota ramasă pe bilet după aplicarea cotei 1.

Pentru a primi acest câștig, biletul trebuie să conțină evenimente cu cote mai mici sau egale cu 10.

Extra 200 nu se aplică și pentru biletele combinate.

În cazul în care un Bilet îndeplinește condițiile pentru Pariul Șansă dar și pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

 

Pariul Șansă

În cazul în care pe un  bilet simplu se găsesc minim 11 evenimente iar clientul pierde un singur eveniment, atunci acesta va primi 10% din câştigul maxim împarţit la cota evenimentului pierdut.

Pentru a primi acest câștig, pe Bilet trebuie să existe doar cote mai mari sau egale cu 1,30.

Pe biletul la care se acordă Pariul Șansă nu trebuie să existe Fortuna Plus. Pariul Șansă nu se aplică şi pentru biletele combinate.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc, din motivele enumerate în regulament cota 1.00, regula de mai sus se va păstra doar dacă pe bilet rămân cel putin 11 evenimente cu cota mai mare sau egală cu 1,30.

În cazul în care un bilet îndeplinește condițiile pentru Pariul Șansă dar și pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

 

Fortuna Extra

Organizatorul stabilește zilnic o listă cu evenimente ale căror cote vor fi mărite, față de oferta curentă. Clientul poate juca aceste evenimente pe bilet, cu condiția să mai adauge minimum alte două evenimente, cu o cota de minim 1,10.

Evenimentele Fortuna Extra se pot combina între ele, inclusiv cu cele de la Fortuna Plus. Fortuna Extra intră în calcul la toate bonusurile!

Exemplu:

Chelsea – Stoke 1 x 2
Fortuna Standard 1.40 3.70 6.00
Fortuna Extra 1.50 3.80 6.10
 

 
 
 

There was an error:

x

ERROR:

x